The Lounge

Je bent een ervaren vrouwelijke ondernemer. Je hebt al een aantal jaren een eigen bedrijf en bent succesvol. Je hebt behoefte aan uitwisseling met gelijkgestemde vrouwen om te sparren over leven en werk. Zonder voorbehoud. Maar waar vind je die?

Doe je ogen dicht…

We zitten samen op een heerlijke plek. Aan een tafel vol verse tapas. Ik schenk jou een cava in. We zitten middenin een echt gesprek. Over verlangen, dromen en het echte leven. Over ambities, dilemma’s en resultaten. Met leuke ondernemende vrouwen. Dit is waar het voor jou om begonnen is: Beleven. Leren. Delen. Ervaren. Groeien. Ondernemen. Leven en werken vanuit verlangen. Een lunch die per ongeluk overgaat in een cocktail of fris wijntje. En als je op je horloge kijkt hoe laat het is… Tja… Dan kunnen we net zo goed nog even samen een hapje eten. Want er is nog zoveel te delen…

Dát gevoel… je vindt ’t in The Lounge.

Met gelijkgestemde vrouwen. Samen in een online lounge. Maar ook live. Binnen. Bij de open haard. Of buiten. In het bos. Dit gaat over jou. Helemaal over jou. Over wat jou bezig houdt. Jezelf zijn. Jezelf leiden. Anderen inspireren. En stappen zetten. Op hakken én wandelschoenen. Next level in je ondernemerschap. Serious business and pleasure.
Laat je lekker wegzakken in de heerlijke on- en offline kussens. Laat je in de watten leggen. Laat je aanscherpen. Daag jezelf uit. Leer. Twijfel. Spreek uit. Herken. Laat zien. Zodat jij je leven en bedrijf helemaal afstemt op jouw verlangen. Voluit onderneemt. Voluit de leider bent van jouw business.

Welkom in the lounge

Invitation Only

Exclusief groepsprogramma van een half jaar voor leuke, ambitieuze en ervaren ondernemende vakvrouwen. Op dit moment zit de groep vol, hiervoor kun je je niet meer aanmelden. De volgende editie start in november  Wil je op de invitation only lijst voor de volgende editie? Laat het me hieronder weten.

Ja, ik heb belangstelling

‘Ik was meteen verkocht toen Nicole vertelde over The Lounge: een online clubhuis voor vrouwelijke topondernemers waar we bloedjeeerlijk worden over de ‘achterkant’ van ondernemerschap. Niet over wat je op Facebook ziet of wat je erover leest in bladen en blogs maar de realiteit. De highs en de lows. De succesmomenten en de momenten van twijfel of falen. Eerlijk worden over taboeonderwerpen als geld, ambitie en onconventionele keuzes durven maken. Een plek waar ik met gelijkgestemde vrouwen kan zijn in plaats van doen.

Onder leiding van Nicole die toch stiekem een beetje onze business Oprah is, haal ik er ontspanning, waardevol klankborden, nieuwe business ideeën, kennis en hulpbronnen uit. Nicole biedt de veiligheid waarin je achter je ‘succes’ vandaan mag komen. The Lounge is een business & life mastermind, maar voelt als ontmoeting met vriendinnen. Real business talk maar zonder pretentieuze prietpraat, zonder goeroe gelul en met hoge hakken en cocktails.’

Zarayda Groenhart, presentatrice en creatief ondernemer bij The Why Girl

Over the Lounge

 • Voor wie is The Lounge?

  Jij bent een enthousiaste, ambitieuze, ervaren en ondernemende vakvrouw.
  Je bent bereid te delen, te onderzoeken en te reflecteren. Met een open mind.
  Je wilt ruimte, tijd en aandacht voor jezelf.
  Jouw bedrijf staat, je kunt er goed van rondkomen. Je bent geen starter.
  Je bent nieuwsgierig naar andere leuke, ervaren en ondernemende vrouwen.
  Je wilt gevoed worden met wijsheid en inzichten.
  Je bent op zoek naar een plek om te verdiepen en te reflecteren.
  Je wilt zonder gedoe en in vertrouwen je successen en twijfels kunnen delen.
  Je houdt van resultaten en actie, maar niet ten koste van alles.
  Je wilt het beste uit jezelf halen en trouw aan jezelf blijven.
  Je gruwt van excellsheets maar wil wel accountable gehouden worden.
  Je hebt een hekel aan oppervlakkige facebookbagger en wilt diepgang in een fijne sfeer.
  Je wilt niet één van de velen zijn in een massaal programma.
  Je zoekt een plek met aandacht voor jou.

 • Wat levert The Lounge jou op?
  • Je wordt meer uitgesproken over wie of wat je wilt zijn, wat je wilt en nodig hebt. Je durft een leider te zijn. Op die plekken waar het nodig is.
  • Je gaat je kwaliteiten optimaal ontwikkelen en benutten. Je gaat je ruimte innemen. En gaat dat ook laten zien. Aan jezelf, aan je klanten.
  • Je krijgt inspiratie op thema’s die voor jou belangrijk zijn. Leiderschap. Playing Big. Radical Selfcare. Keuzes maken. Trouw zijn aan jezelf.
  • Je krijgt inhoud en fun. Speels en serieus. Een veilig thuis. Samen, zonder te moeten opgaan in de massa. Je ontwikkelt je eigenheid, juist doordat je je in een groep van diverse vrouwen bevindt.
  • Je krijgt praktische handreikingen en inzichten waarmee jezelf verder ontwikkelt. Je gaat je eigen stempel drukken op je bedrijf.
  • Je gaat jezelf leiden en van daaruit anderen inspireren. Op basis van jouw eigenheid. Gewoon: precies zoals jij bent. Je gaat actie ondernemen op wat je belangrijk vindt.
  • Je hebt een warme groep gelijkgestemden om je heen waar je op kunt rekenen en waar je mag zijn wie je bent. Een klankbord dat jou verder helpt.
  • En alsof dat nog niet genoeg is: je krijgt mij erbij. Géén 1 op 1 coaching, maar wel echte aandacht. Niet door jou te vertellen hoe het moet maar met alles wat ik aanreik, weet jij wat je te doen staat.
 • Wat kun je beleven in de The Lounge?

  Een tipje van de sluier…

  > Exclusieve, besloten facebookgroep.
  > Wekelijks prikkelende reflectievragen en gesprekken.
  > Elke maand aan de slag met jouw intenties en acties.
  > Noticias de Nicole. Een kijkje in mijn keuken. Inzichten die ik nergens anders deel.
  > Wijnwebinars, podcasts en video’s.
  > Live bijeenkomsten en workshops.
  > Online samenwerkdagen.

 • Hoe werkt Invitation Only?

  De Lounge werkt uitsluitend op invitation only. Elke deelnemer is er op mijn uitnodiging. Dus niet voor iedereen die toevallig op een betaalknop kan drukken.
  Ik sta voor kwaliteit, vrijheid, creativiteit en professionaliteit. Net als jij. Ik vind het belangrijk dat ik je persoonlijke aandacht kan geven, dat je resultaten boekt en dat je je prettig voelt in de Lounge. En dat geldt ook voor mij. Dat kan ik alleen als jij en ik een match zijn.. Dat betekent dat ik niet iedereen zomaar uitnodig voor deze groep. Ik ben op zoek naar leuke vrouwen die zichzelf helemaal herkennen in wat hier staat.

  Heb je serieuze interesse, dan maak ik graag een afspraak met je.

  Zie jij jezelf al in de Lounge?

  Ja, ik heb belangstelling

 • Waarom ben ik The Lounge gestart?

  Ik ben Nicole Offenberg en ik reik je graag aan wat je nodig hebt om je koers te ontwikkelen én vast te houden. Dat alles op een veilige en vertrouwde on- en offline plek waar je mag ontspannen, ontwikkelen én oogsten. Maar ook twijfelen, vallen en weer opstaan. Een plek waar er aandacht is voor jou en je verlangens.
  Ik stimuleer je die acties te implementeren die jij voor ogen hebt. Vanuit wie jij bent.

  Je vindt hier dus:
  Geen groepje vrouwen dat vanuit schaarste of afgunst naar elkaar kijkt.
  Geen groepje vrouwen dat mutst, zeurt en (ver)oordeelt.
  Geen vrouwen die zich alleen maar willen profileren.
  Geen vrouwen die niet bereid zijn te reflecteren.
  Geen groepje vrouwen waarin de groepsnorm in wat wel/niet mag overheerst
  Geen vragen over hoe maak ik een nieuwsbrief of hoe-word-ik-snel-rijk?
  Verhalen over blunders vol zelfspot en mooie successen zijn wél van harte welkom.

  Alles wat ik leer, geef ik door. Met liefde en plezier. Ik deel mijn kennis, ervaring en levenswijsheid. En natuurlijk krijg je peptalk en humor. Ik ben nuchter. Resultaatgericht. Betrokken. Echt. Ik investeer veel in mijn eigen ontwikkeling. Omdat ik dat leuk vind en omdat ik die kennis graag doorgeef. Op mijn manier. TheLounge voelt als mijn sacred space. Hier wil ik graag delen. Veel netwerkgroepen, on- en offline, passen niet bij mij. Ze voelen te massaal, niet veilig of te oppervlakkig en vaak alleen voor starters. Dus dacht ik: waarom bedenk ik ‘m dan niet zelf? Met die onderwerpen waar ik al jaren klanten bij help? Op mijn manier? Dus… Dit is ‘m. Hier wil ik zijn. Jij ook?

  Ja, ik heb belangstelling