Coach Lounge LIVE

SO YOU THINK YOU CAN COACH? 

24 MEI 2022. 10.00-17.30 uur BILTHOVEN.

Kijk, je kunt natuurlijk mee gaan huilen met de wolven. Verontwaardigd zijn, want “de rest van de wereld” vindt ons coaches “vaag en stom”. Of je kunt jezelf terugtrekken en het woord “coach” zoveel mogelijk vermijden of alleen nog maar mompelen als iemand vraagt wat je doet. 

Of je kunt ervoor kiezen om eens nieuwsgierig te zijn naar hoe jij zelf het vak én jezelf als coach nog beter kunt maken.

HOE? 

Door samen met mij in de spiegel te kijken. Op 24 Mei 2022. Een hele dag tijdens de Coach Lounge LIVE. Samen met een groep coaches bloedeerlijk in de spiegel kijken. Om het vak en jouzelf als coach geloofwaardiger én steviger te maken en voluit trots waarbij we ook weer eens lekker in het VAK te duiken. Want jij vindt net als ik: coachen is een vak. Dus hieronder mijn spoken word uitnodiging voor jou!

VOEL JE NU JE EIGEN VUUR WEER OPLAAIEN?

En merk je: ja, dit wil ik ook en dit vind ik ook: meehuilen met de wolven heeft geen zin. Dan ben je meer dan welkom op deze inspiratiedag waarin we die spiegel pakken en onze eigen geloofwaardigheid onder de loep nemen. Niet door andere coaches te bashen of te beschuldigen, welnee. Maar juist door naar jezelf te kijken: waar zit jouw invloed om jezelf en het vak beter, leuker, geloofwaardiger en steviger te maken? En wees eerlijk: dat vragen we toch ook van onze klanten? Dus waarom zou je dat dan niet eens zelf een keer doen?

Zodat je voortaan stevig, speels met plezier en trots voluit de coach laat zien die jij in huis hebt: professioneel en veelzijdig. En niet één van die vele in-je-kracht-zet-coaches bent waarvan er al genoeg zijn. Dus kom uit je hok. De wereld heeft coaches zoals jij nodig, helemaal de komende jaren waarin het draait om omgaan met veranderingen en onzekerheid. Bij uitstek werk dat jij kunt doen. Maar het vraagt van jou als coach een nieuwe identiteit, dat je je niet laat ondersneeuwen en staat voor jezelf en je vak.

Wat gaan we doen in deze Coach Lounge LIVE?

Een dag aan de slag in een klein gezelschap met DE coachthema’s van deze tijd. Minimaal 8 en maximaal 18 deelnemers. Want ik hou niet van massale bijeenkomsten en wel van een goed gesprek waarin we verdiepen, verkennen en plezier maken! We werken met de thema’s geloofwaardigheid, integriteit en vertrouwen. Ook stevigheid en zelfvertrouwen komen aan bod, want dat is wat de coach van nu en straks nodig heeft. En we duiken in de vijf coachsstijlen (De Offenberg BIG 5!) die elke coach moet kennen én kunnen en als we dan toch bij elkaar zijn, laten we dan ook maar meteen onze favoriete tool met elkaar delen in de Toolcarrousel. Kun je meteen je repertoire weer eens uitbreiden. Want je dacht toch niet dat je er al was met die ene tool die je altijd gebruikt? We zijn toch geen one-trick-pony’s?

Tijdens de dag delen we ook verhalen. Nee, niet alleen die overvloed aan successen die je op social media ziet, maar juist ook onze eigen onhandigheden (zelfspot gegarandeerd!). We pakken als je wilt lastige situaties bij de kop. Niet door over onze klanten te praten maar te bespreken: wat kun jij als coach zelf doen? Wat is jouw aandeel in de situatie? (want jij en ik weten heel goed dat geen enkel traject “moeiteloos” verloopt, wat de guru’s ook beweren). Dus ja, praktische en lastige situaties komen zeker aan bod.

Als ik dan aan het eind van de dag aan je vraag: so you think you can coach? jouw antwoord voluit JA is. Je voelt je weer trots dat je dit mooie vak mag beoefenen. Je verschuilt je niet en mompelt al helemaal niet meer dat je als coach werkt. Je weet dat jij die coach van de toekomst bent die bij uitstek mensen kan begeleiden bij veranderingen en de onzekere tijden waarin we ons bevinden. Je vuur is er weer helemaal en je weet hoe jij jezelf nog steviger en geloofwaardiger neer kunt zetten. Gebaseerd op wat je weet, kunt, doet, belooft én waarmaakt. En daar worden ook jou klanten beter van.

WELKOM IN DE COACH LOUNGE LIVE

ZIE IK JE OP 24 MEI?

Als vroege vogel betaal je tot en met 15 mei €695,- ex.btw. Na 15 mei betaal je €795,- ex.btw.

Er is beperkt plek dus wacht niet te lang. Minimaal 8 en maximaal 18 deelnemers. NB: Je kunt niet in termijnen betalen.

Ja, ik meld me aan

Members over de Coach Lounge ONLINE:

“Wauw! Begonnen en nu al zo veel wijzer. Bij je eerste vragen in de welkomstvideo, kon ik voor mezelf bij elke vraag al noteren waar ik de plank zo enorm mis sla.”

“In de eerste 5 minuten kippenvel van mijn kruin tot in mijn tenen… Het voelt als thuiskomen. Ik heb je gemist!”

“Ik vind het nu veel minder spannend als er weerstand ontstaat (ook bij mijzelf), kom maar op denk ik nu. Kans op een doorbraak!”

‘Ik, die mezelf zag als een ‘verschoppeling’ in coachland, ben door de inzichten uit de lounge te vertalen in concrete acties en probeersels van het ene in het andere avontuur beland.’

‘Zeer waardevol vond ik de combi van klantgericht én zelfgericht. Daarmee bedoel ik dat je elk onderdeel vanuit twee perspectieven aanvliegt. Hoe je het kunt inzetten bij coachend werken, én bij zelfreflectie.’

En dit zeggen ze over mij:

“Nicole stelt goede en prikkelende vragen die je uitnodigen tot reflectie. Ze biedt altijd een nieuw perspectief.”

“Ze staat zo voor ‘leven volgens je eigen regels’, dat het onmogelijk is je daar niet mee te laten besmetten!”

“Real business talk maar zonder pretentieuze prietpraat, zonder goeroe gelul en met hoge hakken en cocktails.”

“Ze is de Oprah Winfrey onder de coaches. Ik vind haar ‘de oppercoach’”

Nog meer lezen? Klik dan hier.

Als vroege vogel betaal je tot en met 15 mei €695,- ex.btw. Na 15 mei betaal je €795,- ex.btw.

Er is beperkt plek dus wacht niet te lang. Minimaal 8 en maximaal 18 deelnemers. NB: Je kunt niet in termijnen betalen.

Ja, ik meld me aan

VOOR WIE IS DEZE DAG?

  • Voor iedereen die zichzelf coach noemt en coachen een vak vindt. Ik controleer niet aan de poort. Jij weet zelf wel of deze dag voor jou is of niet.
  • Voor coaches die al klanten hebben. Je hebt er het meest aan als je ervaring hebt.
  • Voor jou, als je staat voor kwaliteit en wilt investeren in je vak en in jezelf. En je bent er klaar voor om die coach van de toekomst te zijn.
  • Je bent niet bang om in de spiegel te kijken. Je houdt van reflectie, hebt zelfkennis, humor en zelfspot als je in die spiegel kijkt. Je durft je onhandigheden te delen.
  • Je bent ook gewoon nieuwsgierig naar Nicoles inhoud.

EN VOOR WIE NIET?

  • Als je denkt dat je alles al weet of niet bereid bent bloedeerlijk te reflecteren, meld je niet aan, want dan is dit niet jouw dag.
  • Als je niet bereid bent te delen, is ’t zonde van je investering. Ik daag je uit het diepe in te duiken, ja, juist ook in jezelf!
  • Op zoek naar omzettips en marketingshizzle? Niet hier. Wel leer je hoe jij jezelf nog steviger neerzet in je werk. Want de Coach Lounge begint daar waar marketing eindigt. Want als je klant ja zegt, begint het pas echt. Dan moet je je belofte waarmaken. Dan komt het echt aan op je geloofwaardigheid.
  • Als je wilt blijven hangen in dat wat je nu doet, is deze dag niet voor jou. De coach van de toekomst snapt als geen ander dat het er nu op aan komt. Mensen begeleiden bij veranderingen en onzekere tijden. Voor die coaches is deze dag bedoeld want de wereld heeft je nodig!

Over Nicole

Ik kan hier nu een heel verhaal ophangen over dat ik ooit leiding gaf aan een team professionals. Dat ik graag speel met taal. Of dat ik sinds 2006 een eigen bedrijf heb. Jarenlang leiderschapstrainingen gaf in binnen- en buitenland. En me nu helemaal richt op één op één coaching en programma’s voor kleine selecte groepen in Madrid en Lapland. Of dat ik een introverte huismus ben die graag reist. Dat ik lid ben van de International Coach Federation (ICF). Of dat ik een groep coaches in mijn Mastermind begeleid en twee succesvolle edities een Coach Lounge online heb gecreëerd. Allemaal mooi en wel.

Hier kun je alles over me lezen. Maar het gaat niet om mij. De vraag is: heb jij er zin in om weer eens je eigen rol als coach onder de loep te nemen? Met verdieping én luchtigheid? Dat vuur weer voelen voor dat prachtige vak dat je ooit koos? Dan is deze dag echt iets voor jou.

Want als er iets is dat deze tijd heeft laten zien is dat we allemaal uitgedaagd worden op thema’s als verandering, weerstand, schakelen, onzekerheid en veerkracht. Mensen worden kritischer op wat je doet en hoe je je vak uitoefent. Ik snap de kritiek op ons vak maar al te goed. Dan heeft verschuilen en huilstruiken geen zin. Ons vak is zo de moeite waard en de komende jaren nog belangrijker gezien alle onzekerheden en veranderingen van deze tijd. De wereld heeft coaches nodig. Coaches die als geen ander mensen begeleiden bij veranderingen en onzekere tijden. Echt, dan moet je een topper zijn. Je komt niet meer weg met coaching light.

Hoog tijd dat wijzelf dat vak én onszelf dan ook verder verstevigen door ook eens kritisch die spiegel erbij te pakken. Soms als kritische spiegel en soms als lachspiegel. Want ook plezier is waar ons vak op drijft.

Hoe mooi en avontuurlijk is het dan als jij met een frisse én stevige manier van werken een geloofwaardige partner bent van je klanten? Het gaat de komende jaren om zoveel méér dan je vakkennis alleen: om geloofwaardigheid, kwaliteit, leiderschap, om verbindende vaardigheden en degelijke tools. En het gaat om jou: om wie jij bent en om de manier waarop je je werk doet. Als je nu een JA voelt, je bent meer dan welkom…

GA JE MEE OP AVONTUUR IN DE COACH LOUNGE LIVE? 

Inschrijven kan tot en met 20 Mei

Als vroege vogel betaal je tot en met 15 mei €695,- ex. Na 15 mei betaal je €795,- ex.btw.

Er is beperkt plek dus wacht niet te lang. Minimaal 8 en maximaal 18 deelnemers. NB: Je kunt niet in termijnen betalen.

Ja, ik meld me aan