WELKOM BIJ EEN GLOEDNIEUWE EDITIE VAN…

De Coach Lounge 

VOOR IEDEREEN DIE MET MENSEN WERKT

…én supernieuwsgierig is naar hoe dat vanuit jouw eigen vakgebied nog beter, anders en steviger kan, bereid is de gebaande paden te verlaten en durft te investeren in zichzelf en daarmee in je klanten.

Maar waarom zou je dat doen? Nou, luister maar…

Wil jij die stevige en waardevolle partner zijn voor je klanten? Met vertrouwen omgaan met de schurende momenten die elk vak, elk werk, elke samenwerking en (online) programma kent? Wil jij je klanten zo goed mogelijk leren omgaan met hobbels en haperingen zodat ze bij jou die resultaten halen die jij belooft?

Welkom bij de gloednieuwe editie van de Coach Lounge 

EEN MEMBERSHIP VAN DRIE MAANDEN

Waarin je op avontuur gaat, verdiept, leert en reflecteert aan de hand van prikkelende vragen en echte verhalen én een kijkje achter de coachschermen krijgt, zonder (weer) een opleiding te doen. Gloednieuw, dus je hoeft de vorige Coach Lounge niet gedaan te hebben. En ook helemaal geschikt voor oud members die opnieuw lekker de verdieping in willen en na de vorige editie de smaak te pakken hebben.

Wat is de Coach Lounge?

Met jouw ticket voor de Coach Lounge ga je drie maanden op avontuur. Je werkt aan je coachende én leiderschapskwaliteiten en geeft je werk een boost met frisse coachcontent. Je komt steviger in je schoenen te staan in lastige en schurende situaties met je klanten (want jij en ik weten heel goed dat geen enkel traject “moeiteloos” verloopt, wat de guru’s ook beweren).

WANT ALS JIJ MET MENSEN WERKT kom je van alles tegen. Je vak beheers je. Maar in elk werk gebeurt er véél meer dan dat. Prachtige én lastige situaties, stevige overtuigingen van jezelf én je klanten, hobbels, angst, weerstand en (praktische hoe-doe-ik-dit?) dilemma’s.

HOE HELP JIJ JE KLANTEN OVER DIE HOBBELS? Hoe ga jij daar vol vertrouwen mee om? Hoe houd je verbinding én bewaak je je grenzen zodat je in het avontuur met je klanten niet de weg kwijt raakt? 

WELKOM IN DE COACH LOUNGE

De vorige editie van de Coach Lounge was een groot succes en er was vraag naar een hele nieuwe editie. Nou, you’re welcome: dit is ‘m. Met nieuwe thema’s en weer boordevol inhoud. Voor nieuwsgierigerds die de vorige editie niet meededen. En voor oud members die de smaak te pakken hebben.

DE DEUREN ZIJN NU GEOPEND. JE KUNT JE AANMELDEN TOT EN MET 1 OKTOBER.

WE STARTEN OP 5 OKTOBER.

Drie maanden membership in de Coach Lounge kost je €95,- (ex. BTW) per maand. In totaal betaal je dus €285,- (ex.BTW). Na die drie maanden stopt het lidmaatschap vanzelf. NB: Je kunt niet in termijnen betalen.

€285,- (ex. BTW).

Ja, ik meld me aan

Wat zijn deze drie maanden de thema’s?

OKTOBER 2021

So you think you can coach?!

Ja, je zegt nou wel dat je coacht, maar… geloof je het zelf? En dit bedoel ik niet cynisch. Want: hoe zeker voel jij je als je zegt dat jij je klanten coacht? Als tekstschrijver, marketeer, creatieveling, branding expert, leidinggevende of advocaat. Klinkt mooi: ‘coach’. Maar ga jij voluit in je coachende werk? Wat maakt jou tot een geloofwaardige coach? Hoe staat het met je zelfvertrouwen in coachend werken? Zet je echt al je talenten in? Je hoeft geen hele opleiding te doen als je vak niet coaching is, maar coachend werken vraagt wél van jou dat je weet wat je doet. Deze maand sta jij als coach centraal: jouw geloofwaardigheid, talent, zelfvertrouwen en stevigheid. Welke van de vijf type coaches ben jij? Welke stijl hanteer je? Hoe kun jij met trots, opgeheven hoofd vol zelfvertrouwen én bagage voluit zeggen dat jij vanuit je vak coacht? Samen gaan we op roadtrip zodat jij glashelder hebt wat voor type coach je bent en hoe je dat op een heldere, integere, stevige en geloofwaardige manier naar buiten kunt neerzetten. Want hey, jij bent natuurlijk geen kopie van die vele anderen die zich coach noemen.

NOVEMBER 2021

Jouw werk. Jouw vak. Jouw voorwaarden.

Samenwerken met klanten is als een flamencodans: een uitdagend, krachtig partnerschap. Maar doe jij je werk precies op de manier waarop je dat ook echt wilt doen of beweeg jij teveel mee en ga je soms over je grenzen? Werk jij op een coachende manier die bij jou past? Of kopieer je wat je anderen ziet doen? Hoe zou je willen werken? (maar doe je dat nog niet voluit). Wat doe je als klanten. toch over jouw grenzen gaan? Hoe duidelijk ben jij echt naar je klanten of sjoemel je hier en daar met je eigen voorwaarden. Hoe zorg je dat jouw klanten groeien én hoe groei jij zelf in je coachende werk? Ik neem je mee op reis hoe jij kunt werken en coachen op jouw voorwaarden vanuit jouw vakgebied. Van aftrap tot afsluiting. Zodat jij glashelder bent, je klant direct al laat ervaren wat voor coach je bent, werkt met duidelijke grenzen, zorgt voor groei van je klant én jijzelf en de vrijheid hebt en creatieve ruimte neemt om precies die coachende professional te zijn die je wilt zijn. In jouw werk, je vak en coachend op jouw voorwaarden. Want: “standaardcoaching” bestaat niet.

DECEMBER 2021

Op reis in jouw toolcarrousel

Luisteren, samenvatten, doorvragen. Is dat coachend werken? Mwah… je moet toch echt wel wat meer in huis hebben. Deze maand stappen we samen in jouw toolcarrousel. En nee, dat gaat verder dan een paar mindsettrucs of wéér dat moodboard. Jij kunt de groei en vooruitgang van je klanten op veel meer niveaus op een creatieve manier inspireren. Ik laat je kritisch kijken naar je eigen skills én tools en geef je een hele rits aan voorbeelden om je creativiteit, tools, methoden én vragen eens goed onder de loep te nemen. En ja, die skills nemen we ook onder de loep. Hoe verleid jij je klanten zonder te pushen? Hoe neem je waar en observeer je? Superpraktisch en te vertalen naar elk vakgebied. En ook nog eens toegesneden op ‘de hele mens’, dus inderdaad… niet alleen luisteren, samenvatten, doorvragen. (geloof me, er is veel meer mogelijk dan je denkt). Je gaat zelf je rugzak verder vullen. Enne… ik laat jou ook een paar spannende tools uitproberen. Echt een maand voor de liefhebbers die verder durven kijken dan hun eigen veilige ‘toolkit’.

EN JAWEL…

Specials!

Naast deze thema’s zijn er de Specials. Welke en wanneer? Dat verklap ik niet. Maar houd als member altijd je inbox goed in de gaten.

Wat krijg je per thema?

  1. PODCAST: elke maand een podcast waarin we samen op avontuur gaan. Hop, over de bumpy road! Vol prikkelende stellingen en vragen, verhalen en verdieping.
  2. ONLINE GIDS: waarin ik je mee op reis neem door het thema. Met voorbeelden, boordevol inhoud, inzichten, praktische tools en uitleg: hoe-doe-je-dat-in-de-praktijk.
  3. PRIKKELENDE VRAGEN: elke maand daag ik je uit om bloedeerlijk te worden met stevige vragen voor jouzelf én vragen die je voor je klanten kunt gebruiken. Ik laat je stevig nadenken zodat jij voortaan weet wat je te doen staat.

Members over de Coach Lounge:

“Wauw! Begonnen en nu al zo veel wijzer. Bij je eerste vragen in de welkomstvideo, kon ik voor mezelf bij elke vraag al noteren waar ik de plank zo enorm mis sla.”

“In de eerste 5 minuten kippenvel van mijn kruin tot in mijn tenen… Het voelt als thuiskomen. Ik heb je gemist!”

“Ik vind het nu veel minder spannend als er weerstand ontstaat (ook bij mijzelf), kom maar op denk ik nu. Kans op een doorbraak!”

‘Ik, die mezelf zag als een ‘verschoppeling’ in coachland, ben door de inzichten uit de lounge te vertalen in concrete acties en probeersels van het ene in het andere avontuur beland.’

‘Zeer waardevol vond ik de combi van klantgericht én zelfgericht. Daarmee bedoel ik dat je elk onderdeel vanuit twee perspectieven aanvliegt. Hoe je het kunt inzetten bij coachend werken, én bij zelfreflectie.’

En dit zeggen ze over mij:

“Nicole stelt goede en prikkelende vragen die je uitnodigen tot reflectie. Ze biedt altijd een nieuw perspectief.”

“Ze staat zo voor ‘leven volgens je eigen regels’, dat het onmogelijk is je daar niet mee te laten besmetten!”

“Real business talk maar zonder pretentieuze prietpraat, zonder goeroe gelul en met hoge hakken en cocktails.”

“Ze is de Oprah Winfrey onder de coaches. Ik vind haar ‘de oppercoach’”

Nog meer lezen? Klik dan hier.

Drie maanden membership in de Coach Lounge kost je €95,- (ex. BTW) per maand. In totaal betaal je dus €285,- (ex.BTW) voor je lidmaatschap. Na die drie maanden stopt het lidmaatschap vanzelf.

€285,- (ex. BTW).

Ja, ik meld me aan

VOOR WIE IS DE COACH LOUNGE?

  • Voor iedereen die met mensen werkt en dat op een coachende manier wil doen. Denk aan (sales)trainers, (online) marketeers, advocaten, creatievelingen, businesscoaches, tekstschrijvers, adviseurs, etc.
  • Voor startende coaches en coaches die al verder zijn en zin hebben om te reflecteren op het vak op een anders dan anders manier.
  • Voor jou, als je staat voor kwaliteit en wilt investeren in frisse content die jouw merk nog sterker maken.
  • Je bent ook gewoon nieuwsgierig naar Nicoles inhoud.

EN VOOR WIE NIET?

  • Als je denkt dat je alles al weet of niet bereid bent bloedeerlijk te reflecteren, meld je niet aan, want dan heb je er niks aan.
  • Als je niets met de inhoud gaat doen, is ’t zonde van je investering. Ik daag je uit het diepe in te duiken, ja, ook in jezelf! Wil je alleen in het pierenbadje blijven? Doe dan niet mee.
  • Op zoek naar omzettips en marketingshizzle? Niet hier. Wel leer je hoe jij jezelf steviger neerzet in je werk. Want de Coach Lounge begint daar waar marketing eindigt. Want als je klant ja zegt, begint het pas echt. Dan moet je je belofte waarmaken.

Over Nicole

Ik kan hier nu een heel verhaal ophangen over dat ik ooit leiding gaf aan een team professionals. Dat ik graag speel met taal. Of dat ik sinds 2006 een eigen bedrijf heb. Jarenlang leiderschapstrainingen gaf in binnen- en buitenland. En me nu helemaal richt op één op één coaching en programma’s voor kleine selecte groepen in Madrid en Lapland. Of dat ik een introverte huismus ben die graag reist. Dat ik lid ben van de International Coach Federation (ICF). Of dat ik een groep coaches in mijn Mastermind begeleid. Allemaal mooi en wel.

Hier kun je alles over me lezen. Maar het gaat niet om mij. De vraag is: heb jij zin in een nieuw avontuur? 

Want als er iets is dat deze tijd heeft laten zien is dat we allemaal uitgedaagd worden op thema’s als verandering, weerstand, schakelen, onzekerheid en veerkracht. En natuurlijk: plezier!

Hoe mooi en avontuurlijk is het dan als jij met een frisse én coachende manier van werken echt een stevige en fijne partner bent van je klanten op deze thema’s? Het gaat de komende jaren om zoveel méér dan je vakkennis alleen: om leiderschap, om verbindende vaardigheden en degelijke tools. En het gaat om jou: om wie jij bent en om de manier waarop je je werk doet.

GA JE MEE OP AVONTUUR?

Inschrijven kan tot en met 1 oktober

Daarna gaan de deuren weer dicht.

WE STARTEN OP 5 OKTOBER.

Drie maanden membership in de Coach Lounge kost je €95,- (ex. BTW) per maand. In totaal betaal je dus €285,- (ex.BTW). Na die drie maanden stopt het lidmaatschap vanzelf. NB: Je kunt niet in termijnen betalen.

€285,- (ex. BTW).

Ja, ik meld me aan