Nog één ding…

Bedankt voor je aanmelding voor de videoserie Baas in Eigen Bedrijf.

Je bent nog één klik verwijderd van de videoserie.

Ik heb je nl. een e-mail gestuurd om je aanmelding te bevestigen. Het kan zijn dat die in je spam is beland, check dat even. In de de e-mail staat een link waar je op moet klikken. Op dat moment is de aanmelding geregistreerd en ontvang je de serie in je inbox.

Baas in Eigen Bedrijf helpt je bij meer rust, ruimte, vrijheid en plezier in je bedrijf. Ik daag je in de video’s uit niet alleen na te denken over wat je aan het doen bent maar ook in actie te komen. Denken EN doen dus.

Mocht je nu vaker wat uitdaging en aanmoediging nodig hebben, bij het maken van keuzes? Elke week schrijf ik artikelen, maak ik een podcast of een video over het maken van krachtige keuzes. Met fluweelzachte vragen en af en toe een linkse directe, zodat jij in beweging komt en die keuzes gaat maken die je al zo lang wilde maken.

Wil je die artikelen ontvangen?

Hieronder kun je je aanmelden. Door je aan te melden geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement. En geloof me: ik heb net als jij een hekel aan spam. Aanmelden verplicht je tot helemaal niets en je schrijft je zo weer uit als je er genoeg van hebt.

dit veld niet invullen s.v.p.