Maak werk van 2020

GRATIS ONLINE TRAINING/BRAINSTORM. VRAAG ‘M HIER AAN.

Zin om werk te maken van het nieuwe jaar? Maar geen zin in excellsheets en andere canvasborden waar je toch niks meedoet? Wil je doelen stellen die wél leuk zijn zodat jij je er ook echt aan houdt? Maar geen idee waar je moet beginnen? In deze online training reik ik je aan wat je nodig hebt. Vraag ‘m hieronder aan en je krijgt direct toegang.

Je ontvangt dan een TrainStorm van mij die ik voor je heb opgenomen. (inderdaad: een mix tussen een online training EN een brainstorm). Stap voor stap ga je aan de slag met vragen waarmee jij je plan voor 2020 maakt.

Vraag ‘m nu aan. Kost niks en je hebt tot en met 31 januari 2020 de tijd om ‘m te volgen. In je eigen tempo. Want je krijgt direct toegang en hoeft dus niet op een speciaal tijdstip op te komen dagen. Ga gewoon aan de slag vanuit je eigen huis.

Waarom zou je dit doen?

Je gaat doelen stellen, maar nét even anders dan anders, zodat het wél leuk is om je doelen uit te voeren.

Je krijgt stevige vragen om je jaar goed te eindigen en te beginnen. Je maakt niet zomaar even een suf to-do lijstje voor het nieuwe jaar, maar duikt in je verlangen. Want dat is toch waar het om gaat: die dingen ervaren die echt belangrijk voor je zijn in leven en werk.

Een training/brainstorm dus met inhoud waar je het hele jaar plezier van gaat hebben.

Je ontvangt vanaf nu ook regelmatig verhalen en inspiratie om werk te maken van je verlangen zodat je leeft en werkt op jouw voorwaarden, met meer plezier, ruimte en vrijheid. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

‘Ik heb nog niet eerder zo’n waardevolle gratis training ontvangen dan vandaag van jou. Oprecht fijn, helder, confronterend ook en duidelijk richting gevend. Het uur is omgevlogen. Ik heb al de eerste antwoorden gekregen, die kan ik verder uitwerken. Ik weet zeker dat ik hiermee mooie stappen kan zetten. Hartelijk dank, top dat je zoveel waarde brengt, ik ben er erg blij mee’.

(Anne Overbeek, Bureau Overbeek over de trainstorm in 2019).

Foto’s: enkele van mijn highlights in 2019

Ik ben Nicole Offenberg. Ondernemer sinds 2006. Ik begeleid ervaren vrouwelijke ondernemers en leiders bij het maken van krachtige keuzes. Zodat je leeft en werkt op jouw voorwaarden. Met meer plezier, ruimte, vrijheid en een ademende agenda. Ik ben er voor die vrouwen die stoere stappen willen zetten: echte verschilmakers, die steviger willen worden aan de binnenkant om aan de buitenkant mooie dingen te doen in leven en werk. Ik werk exclusief en intensief één op één met mijn klanten. Daarnaast begeleid ik elk jaar retreats: in 2020 doe ik Magie in Madrid en Levenslust in Lapland plus nog twee op bijzondere plekken in Europa. Mijn werk bestaat uit de thema’s leiderschap, verlangen, keuzes maken, ondernemen en werken en leven op jouw manier. Ik investeer veel in mijn eigen ontwikkeling. Alles wat ik leer, geef ik door met liefde en plezier. Wil je weten hoe mijn klanten mijn coaching ervaren? Klik hier. Of stel me hier een vraag.

Nicole Offenberg - Leiderschapscoach