Maak werk van 2021

GRATIS ONLINE BRAINSTORM. VRAAG ‘M HIER AAN.

HELEMAAL KLAAR MET 2020?

Tja… ik snap je wel. En waarom zou je eigenlijk werk maken van het nieuwe jaar? Want als iets helder was het afgelopen jaar: het leven is grillig en onvoorspelbaar.

Dit is dan ook geen ‘traininkje’ over plannetjes maken. Kern van deze online brainstorm is: wat is voor jou van waarde? Wat heeft betekenis voor jou en waar zit wel je houvast? En hoe kun je dat vertalen naar het nieuwe jaar?

Ik snap als geen ander dat niets zeker is in leven en werk. En toch: zonder koers en zonder helder te hebben wat echt betekenis voor je heeft ben je sowieso stuurloos.

Wees vastberaden én flexibel.

Dat is het motto van deze brainstorm.

Dus: als jij zin om werk te maken van het nieuwe jaar? Maar geen zin hebt in excellsheets en andere canvasborden waar je toch niks mee doet? En geen idee hebt waar je dan wel moet beginnen, zeker niet na dit rare jaar? In deze online brainstorm reik ik je aan wat je nodig hebt zodat je op jouw manier jouw jaar kunt vormgeven. Vraag ‘m hieronder aan en je krijgt direct toegang.

Je ontvangt dan een brainstorm van mij die ik voor je heb opgenomen. Deze opname van ca. één uur neemt stap voor stap de vragen met je door waarmee jij op jouw manier werk maakt van 2021.

Waarschuwing: verwacht geen slap online dingetje met een paar simpele kauwgumvragen die je zo even beantwoordt. Als je me een beetje kent, weet je dat je er echt even voor moet gaan zitten en dat ik je stevig laat nadenken. Geen brainstorm voor snowflakes dus.

Ik beloof je: het is de moeite waard en als je alle stappen doorloopt, heb jij helder op een rij wat jou te doen staat. Do the work. Maak werk van 2021.

Vraag ‘m nu aan. Kost niks en je hebt tot en met 31 januari 2021 de tijd om ‘m te volgen. In je eigen tempo. Want je krijgt direct toegang en hoeft dus niet op een speciaal tijdstip op te komen dagen. Ga gewoon aan de slag vanuit je eigen huis.

Waarom zou je dit doen?

Je gaat nadenken over wat voor jou van waarde is, maar nét even anders dan anders. Als je wilt kun je de vragen vertalen naar doelen. Geen in beton gegoten doelen maar intenties die gaan over wat jij belangrijk vindt. Vastberaden in wat voor jou van waarde is én tegelijkertijd flexibel omgaan met dat wat zich aandient. Het komt allemaal voorbij in deze brainstorm.

Je krijgt ook vragen om dit bizarre jaar goed te eindigen. Je maakt geen suf to-do lijstje voor het nieuwe jaar, maar duikt in je verlangen. Want dat is toch waar het om gaat: die dingen ervaren die echt belangrijk voor je zijn in leven en werk én hier flexibel mee omgaan, als de omstandigheden daar om vragen.

Je ontvangt vanaf nu ook regelmatig verhalen en inspiratie om werk te maken van je verlangen zodat je leeft en werkt op jouw voorwaarden, met meer plezier, ruimte en vrijheid. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

‘Ik heb nog niet eerder zo’n waardevolle gratis training ontvangen dan vandaag van jou. Oprecht fijn, helder, confronterend ook en duidelijk richting gevend. Het uur is omgevlogen. Ik heb al de eerste antwoorden gekregen, die kan ik verder uitwerken. Ik weet zeker dat ik hiermee mooie stappen kan zetten. Hartelijk dank, top dat je zoveel waarde brengt, ik ben er erg blij mee’.

(Anne Overbeek, Bureau Overbeek over de trainstorm in 2019).

Foto’s: enkele van mijn highlights in 2020. Het ijswak in Lapland. De Inspiratiedag voor Coaches. Schiermonnikoog. Ochtendwandeling Breda. Fit blijven via Zoom. Dwalen door Dogliani. Weer piano spelen.

Ik ben Nicole Offenberg. Ondernemer sinds 2006. Ik begeleid ervaren vrouwelijke ondernemers en leiders bij het maken van krachtige keuzes. Zodat je leeft en werkt op jouw voorwaarden. Met meer plezier, ruimte, vrijheid en een ademende agenda. Ik ben er voor die vrouwen die stoere stappen willen zetten: echte verschilmakers, die steviger willen worden aan de binnenkant om aan de buitenkant mooie dingen te doen in leven en werk. Ik werk exclusief en intensief één op één met mijn klanten en begeleid een selecte groep ervaren coaches in een Mastermind. Daarnaast begeleid ik elk jaar programma’s in het buitenland: Magie in Madrid en Levenslust in Lapland. Mijn werk bestaat uit de thema’s leiderschap, verlangen, keuzes maken, ondernemen en werken en leven op jouw manier. Ik investeer veel in mijn eigen ontwikkeling. Alles wat ik leer, geef ik door met liefde en plezier. Wil je weten hoe mijn klanten mijn coaching ervaren? Klik hier. Of stel me hier een vraag.

Nicole Offenberg - Leiderschapscoach