Maak werk van 2022

ZONDER VERSCHRIKKELIJKE TO-DO LIJSTJES

De online trainstorm waarmee jij richting geeft aan het nieuwe jaar koop je hier.

JA, DIE WIL IK

KLAAR MET 2021?

Wil je het liefst meteen door naar 2022?
Snap ik helemaal. Laten we daar dan maar eens werk van maken. Maar waarom zou je dat doen? Want als iets helder was de afgelopen jaren: het leven is grillig en onvoorspelbaar.

Dit is dan ook geen ’traininkje’ over kant-en-klare-plannetjes maken volgens een blauwdruk. Kern van deze online trainstorm is: wat heeft betekenis voor jou, wat is belangrijk en waar zit wél je houvast? En hoe kun je dat vertalen naar concrete acties en stappen voor 2022? Geen irritante to-do lijstjes. Geen gezeur over strak plannen en je hele agenda in beton gieten. Nope. Dit is een degelijke methode waarmee je vastberaden én flexibel richting geeft aan 2022.

VASTBERADEN EN FLEXIBEL

Vastberaden in wat voor jou komend jaar belangrijk is, flexibel in hoe je stappen zet en welke acties je kiest. En dat woord trainstorm is geen vergissing want wat je krijgt is een mix tussen een training én een brainstorm die je online zelf doorloopt. Ik daag je uit om na te denken én te gaan doen.

Dus: zin om werk te maken van het nieuwe jaar? Maar geen zin in excellsheets en andere canvasborden waar je toch niks mee doet? En geen idee hebt waar je dan wel moet beginnen, zeker niet na deze rare jaren? Stop met stuurloos ronddobberen.

In deze online trainstorm reik ik je aan wat je nodig hebt zodat je op jouw manier jouw jaar kunt vormgeven. Je koopt ‘m hieronder voor €22,- (ex btw) en je krijgt direct toegang. Je hoeft dus niet op een speciaal tijdstip op te komen dagen. Ga gewoon aan de slag vanuit je eigen huis. Je krijgt er een handige inspiratiegids bij (pdf) met alle vragen die ik stel.

Waarschuwing: verwacht geen slap online dingetje met een paar simpele kauwgumvragen die je zo even beantwoordt. Als je me een beetje kent, weet je dat je er echt even voor moet gaan zitten en dat ik je stevig laat nadenken. Niet voor snowflakes dus.

Vraag ‘m nu aan. Voor €22,- (ex. btw).

JA, DIE WIL IK

OVER DE VORIGE EDITIES:

‘Ik heb nog niet eerder zo’n waardevolle training ontvangen dan vandaag van jou. Oprecht fijn, helder, confronterend ook en duidelijk richting gevend. Ik heb al de eerste antwoorden gekregen, die kan ik verder uitwerken. Ik weet zeker dat ik hiermee mooie stappen kan zetten. Hartelijk dank, top dat je zoveel waarde brengt, ik ben er erg blij mee’. 

‘Net jouw brainstorm gedaan. Hartstikke waardevol weer. Dank voor het creëren.’

Foto’s: mijn highlights van 2021. Het sporten volhouden 🙂 Wandelen in Normandie. Vogelreis Camargue. Sneeuw in NL. De Mark in Breda. En weer eens eens schaatsen. Nou, wat waren die van jou?

Ik ben Nicole Offenberg. Ondernemer sinds 2006. Ik begeleid ervaren vrouwelijke ondernemers en leiders bij het maken van krachtige keuzes. Zodat je leeft en werkt op jouw voorwaarden. Met meer plezier, ruimte, vrijheid en een ademende agenda. Ik ben er voor die vrouwen die stoere stappen willen zetten: echte verschilmakers, die steviger willen worden aan de binnenkant om aan de buitenkant mooie dingen te doen in leven en werk. Ik werk exclusief en intensief één op één met mijn klanten en begeleid een selecte groep ervaren coaches in een Mastermind. twee keer per jaar is er de pop-up Coach Lounge voor vakmensen die hun coachende werk willen verstevigen. En ook begeleid ik programma’s over de grens: Magie in Madrid en Levenslust in Lapland.

Mijn werk bestaat uit de thema’s leiderschap, verlangen, keuzes maken, ondernemen en werken en leven op jouw manier. Ik investeer veel in mijn eigen ontwikkeling. Alles wat ik leer, geef ik door met liefde en plezier. Wil je weten hoe mijn klanten mijn coaching ervaren? Klik hier. Of stel me hier een vraag.

Nicole Offenberg - Leiderschapscoach