Maak werk van je verlangen in 2024

ZONDER VERSCHRIKKELIJKE TO-DO LIJSTJES

Klaar met als die onzinlijstjes en onhaalbare voornemens? De online trainstorm waarmee jij je jaar vuur en richting geeft koop je hier:

JA, DIE WIL IK

OF KIES VOOR DEZE OPTIE: Exclusief sparren met mij over hoe jouw jaar een jaar wordt vol vuur en richting, scroll dan nog even verder voor een eenmalig mooi aanbod als je wel eens een-op-een met me wil werken.

KLAAR MET 2023? DOOR NAAR 2024?

KLAAR VOOR JE MEEST LEVENSLUSTIGE JAAR OOIT.
Mooi! Laten we daar dan maar eens werk van maken. Maar…dat doen we niet met suffe lijstjes of saaie blauwdrukplannetjes. Want waarom zou je dat doen? Want als iets helder was de afgelopen jaren: deze tijd is grillig en onvoorspelbaar.

Dit is dan ook geen ’traininkje’ over leven en werken volgens een blauwdruk. Kern van deze online trainstorm is: wat is jouw verlangen? Wat heeft betekenis voor jou, waar zit jouw vuur en houvast? En hoe kun je dat vertalen naar concrete acties en stappen voor 2024? Geen irritante to-do lijstjes. Geen gezeur over strak plannen en je hele agenda in beton gieten. Nope. Dit is een degelijke methode waarmee je vastberaden én flexibel richting geeft aan jouw vuur in 2024.

VASTBERADEN EN FLEXIBEL

Vastberaden in wat voor jou komend jaar belangrijk is, flexibel in hoe je stappen zet en welke acties je kiest. En dat woord trainstorm is geen vergissing want wat je krijgt is een mix tussen een training én een brainstorm die je online zelf doorloopt. Ik daag je uit om na te denken én te gaan doen.

Dus: zin om werk te maken van jouw verlangen in het nieuwe jaar? Maar geen zin in excellsheets en andere canvasborden waar je toch niks mee doet? Geen idee hebt waar je dan wel moet beginnen? Stop met ronddobberen.

In deze online trainstorm reik ik je alles aan wat je nodig hebt zodat je op jouw manier jouw jaar kunt vormgeven. Concreet. No nonsense. Praktisch. Je koopt ‘m hieronder voor €24,- (ex btw) en je krijgt direct toegang. Je hoeft dus niet op een speciaal tijdstip op te komen dagen. Ga gewoon aan de slag vanuit je eigen huis.

Dit krijg je: drie podcasts plus een handige inspiratiegids (pdf) met alle vragen die ik stel.

Waarschuwing: verwacht geen slap online dingetje met een paar simpele kauwgumvragen die je zo even beantwoordt. Als je me een beetje kent, weet je dat je er echt even voor moet gaan zitten en dat ik je stevig laat nadenken. Niet voor snowflakes dus.

Vraag ‘m nu aan. Voor €24,- (ex. btw).

JA, DIE WIL IK

NIEUW: EXCLUSIEF SPARREN MET MIJ OVER HET VUUR JOUW JAAR

Misschien ben jij zo iemand die het fijn vindt ook nog even te sparren met iemand over jouw jaar. Je wil niet verdrinken in alle plannetjes en ideeën maar je kent jezelf. Dan heb ik goed nieuws. Je kunt met mij maar liefst een heel uur sparren over je plannen. Je stelt me dan alle vragen die je hebt, legt me zaken voor, ik spiegel jouw plannen, stel er (kritische!) vragen over zodat jij je jaar nog steviger, scherper, vuriger en slimmer start. Let op: max. 10 plekken. Dus wees er snel bij.

HOE WERKT HET?

Je doet de training. Maakt vervolgens een online afspraak met mij, beantwoordt vooraf een paar vragen. Vervolgens krijg je een-op-een exclusief online een heel uur met mij, voor €224,- ex.btw. Dit is inclusief de online brainstorm. Een buitenkans als je ooit met mij hebt willen werken.

JA, DIE WIL IK

OVER DE VORIGE EDITIES:

‘Ik heb nog niet eerder zo’n waardevolle training ontvangen dan vandaag van jou. Oprecht fijn, helder, confronterend ook en duidelijk richting gevend. Ik heb al de eerste antwoorden gekregen, die kan ik verder uitwerken. Ik weet zeker dat ik hiermee mooie stappen kan zetten. Hartelijk dank, top dat je zoveel waarde brengt, ik ben er erg blij mee’. 

‘Net jouw brainstorm gedaan. Hartstikke waardevol. Dank voor het creëren.’

Foto’s: mijn highlights van 2023. Blijven sporten. Joop Zoetemelk Classic fietsen. Concert Post Malone. Voor het eerst zeilen. Schrijven. Training geven in Rome. Nou, wat waren die van jou?

Ik ben Nicole Offenberg. Ondernemer sinds 2006. Ik begeleid ervaren vrouwelijke ondernemers en leiders bij het maken van krachtige keuzes. Zodat je leeft en werkt op jouw voorwaarden. Met meer plezier, ruimte, vrijheid en een ademende agenda. Ik ben er voor die vrouwen die stoere stappen willen zetten: echte verschilmakers, die steviger willen worden aan de binnenkant om aan de buitenkant mooie dingen te doen in leven en werk. Ik werk exclusief en intensief één op één met mijn klanten, twee keer per jaar is er de pop-up Coach Lounge voor vakmensen die hun coachende werk willen verstevigen. En ik begeleid programma’s over de grens: in Madrid en Rome (nieuwe editie in 2024)

Mijn werk bestaat uit de thema’s leiderschap, verlangen, keuzes maken, ondernemen en werken en leven op jouw manier. Ik investeer veel in mijn eigen ontwikkeling. Alles wat ik leer, geef ik door met liefde en plezier. Wil je weten hoe mijn klanten mijn coaching ervaren? Klik hier. Of stel me hier een vraag.

Nicole Offenberg - Leiderschapscoach