Levenslust in Lapland

Laat je vullen met de leegte

Vijf dagen avontuur, sneeuw, stilte en reflectie zodat je precies weet wat jou te doen staat. 

Aangezien er veel animo is voor dit programma, raad ik je aan je vroegtijdig aan te melden voor een intake. Je ontvangt dan alle info zodra ik dit programma open. Op dit moment is er geen nieuwe editie gepland.

Stel… ik zeg…

Vijf dagen. Vuur. Verlangen. Vrijheid. Sneeuw en stilte. Actie. Avontuur. Aandacht.

Met husky’s op pad door een wit landschap. Sneeuwwandelingen in de stilte. Noorderlicht speuren aan de hemel. Met een sneeuwscooter over de witte vlaktes. Aan de slag met de elementen. Jouw elementen. Visioning vanuit Verlangen. Je verlangen voelen en uitwerken, keuzes maken. Voor jezelf. Voor je bedrijf. Voor het jaar dat voor je ligt.

Zodat jouw jaar niet alleen onvergetelijk begint. Maar ook echt onvergetelijk wordt. En dat alles onder mijn begeleiding binnen en professionele gidsen buiten. Volledig verzorgd.

Wat zeg jij dan?

Gaat je hart sneller kloppen? Je bloed sneller stromen? Zou je mee willen? Laat het me weten. Levenslust in Lapland. Laat je vullen met de leegte. Maximaal vier plekken. Mail me hier als je nu voelt: yes, dit wil ik. Dan ontvang je van mij de uitgebreide informatie zodra de data bekend zijn. Wees er snel bij want er is veel belangstelling voor dit programma en er is maar beperkt plek.

Vuur

Verlangen

Vrijheid

Sneeuw

Stilte

Avontuur