Op reis met Nicole. Ga je mee?

AAN DE SLAG MET JOUW VUUR EN VERLANGEN.

1 juni 2018: Madrid van elf tot elf.

Beleef met mij Madrid.
De stad. De straten. De mensen. Het eten. Het Spaanse ritme. Alle zintuigen op scherp. Met volop aandacht voor business and pleasure. Want jouw vuur en verlangen lopen als een rode draad door deze dag. Wil je leven en werken op jouw voorwaarden? We stoken jouw vuur weer op. En waar kan dat beter dan in Madrid? Madrid van elf tot elf. Aan de hand van prikkelende vragen en thema’s wandelen we door de stad. De beelden, bezienswaardigheden, geuren, kleuren, straten en pleinen geven je inspiratie voor jezelf én je ondernemerschap. Deze dag is: beleven, ervaren, proeven, ruiken, verkennen, anders kijken. In gesprek. Kiezen. Aan de slag met jouw vuur en verlangen. Een complete Mastermind in Madrid.

Ga je mee?

Heb je serieuze belangstelling? Zeg dan ‘Si!’ en meld je hieronder aan. Er is plek voor maximaal 8 ondernemende vakvrouwen. Want ik hou van persoonlijke aandacht.

JA, SI, IK GA MEE 

Nieuwsgierig naar de sfeer van Madrid van elf tot elf? In deze video krijg je een voorproefje…

Wat gaan we doen?

Om 11.00 uur ontmoeten we elkaar op de Plaza Mayor in hartje stad. Ik laat je de leukste plekken zien. En aan de hand van prikkelende vragen en thema’s op bijzondere plekken in de stad wandelen we door Madrid. De stad, de beelden, de buurten en jouw zintuigen vormen de inspiratie voor jouw antwoorden. Zo laat het Palacio Real je stilstaan bij jouw schatten en rijkdom. En daagt Don Quijote je uit je eigen valkuilen onder ogen te zien. Ook tijdens de koffie, de tapas en de cocktails spreken we over jouw vuur en verlangen. Over jouw business. Waar zit het plezier? Wat is voor jou succes? Waar wil je het anders in je bedrijf? De dag is een echte fire starter session in hartje Madrid, uiteraard geheel in Spaanse sferen. En na de tapas en cava, goede gesprekken en conclusies over jouw vuur en verlangen, besluiten we de dag om 23.00 uur in Chicote, de leukste en oudste cocktailbar van Madrid.

En het mooie is: je hoeft alleen maar je vlucht, transfer en je hotel of airbnb te boeken. Kun je helemaal kiezen wat bij jou past en deze trip zo budget of luxe maken als jij dat wil. De rest regel ik: van elf tot elf is alles inbegrepen: wandeling, begeleiding, koffie, thee, drankjes, lekkers, lunch, diner, tapas, cocktails en de fire starter session.

Waarom zou je meegaan?

 • Omdat je in één van de leukste steden van Europa je vuur en verlangen voor jezelf en je ondernemerschap wel weer eens wilt opstoken.
 • Omdat je een ervaren, ondernemende vakvrouw met een fijn bedrijf bent die nieuwsgierig is naar wat er nog meer te zien is in de wereld én zichzelf wil uitdagen op een aantal pittige vragen en thema’s.
 • Omdat je met mij en een aantal leuke, ondernemende vakvrouwen met een open mind in gesprek wilt over thema’s in leven en werk.
 • Omdat je jezelf de beste keuzes gunt en de leukste avonturen en wel weer eens wat anders wilt dan een massaal event waar je de hele dag stil moet zitten.
 • Omdat je ervan houdt business and pleasure te combineren op een originele, creatieve manier. En jij snapt dat even afstand nemen van de dagelijkste hectiek dé manier is om te groeien.
 • Omdat je wel eens een totaal anders-dan-anders stedentrip mét inhoud wilt.
 • Omdat je naar huis wilt met nieuwe inzichten over jezelf, je bedrijf, jouw manier van werken en ondernemen. En met onvergetelijke herinneringen aan Madrid. Een boost voor jezelf én je ondernemerschap.

Dus ja, jij bent die ervaren vrouwelijke ondernemer die graag met mij meegaat, die van vrijheid houdt, open staat voor nieuwe ervaringen en met een open mind het gesprek durft aan te gaan over haar ondernemerschap. En ja, dat betekent ook ongegeneerd eerlijk zijn over wat er wel en niet goed gaat. Je bent echt die stoere ondernemer met ambitie, noemt je bedrijf geen ‘bedrijfje’ en houdt ervan verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen aandeel in je valkuilen en successen. En voor jou is er meer dan omzetcijfers alleen. Genieten van de goede dingen van het leven, vrijheid, dat hoort ook bij jou. Dus: volg je verlangen. Stook het vuur weer eens op, stap even uit je dagelijkse ritme en ga mee. Op reis. Madrid van elf tot elf.

Wanneer is dit niks voor jou?

 • Als je niet bereid bent in je eentje af te reizen naar Madrid en je eigen vlucht, transfer en hotel te regelen. (En ja, je gezin mag je daarna best over laten komen ;))
 • Als je niet bereid bent te delen en te groeien.
 • Als je alleen maar wilt feesten en/of winkelen.
 • Als mijn manier van werken je niet aanspreekt.
 • Als je de route en het programma niet aan mij kunt overlaten.

Wat kost het?

Madrid van elf tot elf kost je €495,-(excl. BTW). Daarvoor krijg je op 1 juni 2018 een hele dag Madrid en mij van 11.00 – 23.00 uur. Inclusief eten, drinken, koffie, tapas, cocktail én mijn begeleiding (inclusief mijn kennis, ervaring als coach én Madridkenner). In een klein, select gezelschap, dus met volop persoonlijke aandacht voor jouw groei. Plus de fire starter wandeling die als een rode draad door de dag heen loopt. En… je gaat natuurlijk naar huis met een koffer vol verse inzichten en onvergetelijke indrukken en een frisse boost voor je leiderschap en ondernemerschap.

NB: Dit bedrag is exclusief de vlucht, het hotel of airbnb. De vlucht en je accommodatie regel je helemaal zelf. Dat geldt ook voor de transfer van vliegveld naar stad en v.v. Ik regel of faciliteer dit niet voor je. Zo kun je zelf beslissen of je nog een paar dagen langer blijft (en dat is zeker aan te raden).

Zodra je betaling rond is, is je inschrijving gegarandeerd. Je inschrijving is dan definitief. Mocht je onverhoopt toch niet mee kunnen, dan kun je je plek niet annuleren. Wel kun je je plek doorgeven aan iemand anders. Er is geen geld terug mogelijkheid.

NB: Er is plek voor maximaal 8 leuke, ondernemende vakvrouwen die zin hebben om met mij een dag Madrid vol business en pleasure te beleven en hun vuur en verlangen weer eens willen aanwakkeren.

Waarom ik Madrid van elf tot elf organiseer…

Reizen is magisch. Reizen vergroot je wereld.
Letterlijk en figuurlijk.
Je leert ervaren. Met al je zintuigen.
Geen enkel reisboek laat je de specerijenmarkt op Zanzibar ruiken. Fietsend tussen het drukke verkeer in Bejing weet je: hier kan geen youtube video tegenop. En wat denk je van de koude wind die door je haren waait als je in IJsland die ene vulkaan met die moeilijke naam bezoekt. Juist: de Eyllafalljajokul. Die koude wind én die vulkaan vergeet je nooit meer.
Op reis leer je hele andere mensen kennen.
Mensen die andere levens leiden. Anders kijken. Anders doen. En toch ook weer verrassend hetzelfde zijn als jij. Door te reizen leer je jezelf kennen.

Reizen is een metafoor voor het leven.

Er zijn volop keuzes. Met kronkelige paden, wegversperringen en prachtige vergezichten.
En met inspiratie en schatten op onverwachte plekken. En ja, het is leuk om mij via social media te volgen als ik weer eens op reis ben, maar een keer meegaan is nog véél leuker. Ik ben een echte Madridkenner én ik houd van een goed en verdiepend gesprek over jou en je ondernemerschap. Ik bezocht meer dan 20 keer deze geweldige stad en spreek vloeiend Spaans. Met liefde en plezier laat ik je dan ook de stad beleven én aan de slag gaan juist op deze plek met jouw vuur en verlangen. Dus…

JA, SI, IK GA MEE 

‘The Desire Map in Madrid met Nicole markeert een ommekeer in mijn leven. Dit programma heeft veranderd hoe en wat ik van mezelf laat zien. In plaats van te kijken naar anderen, volg ik nu mijn eigen pad en van daaruit is een bedrijf ontstaan dat helemaal bij mij past. Nicole is geweldig. Ze brengt aandacht, wijsheid, humor, liefde. Het is niet alleen de inhoud zelf wat dit programma zo bijzonder maakt, maar alles wat Nicole er omheen creëert. Ze weet je een VIP-gevoel te geven wat ik nog nergens anders heb meegemaakt. De omgeving die ze creëert ademt vrijheid, intimiteit en schoonheid. Ze heeft de volle aandacht voor jou als deelnemer. En dat allemaal met liefde en plezier, gecombineerd met een no-shit mentaliteit.’

Janneke Dekler - De Schitterende Ondernemer over haar ervaringen in Madrid

Over mij.

Ik ben Nicole Offenberg en ik begeleid je in Madrid van elf tot elf. Al 20 jaar ga ik vrijwel elk jaar naar Madrid; ik ken de stad op mijn duimpje. De afgelopen vier jaar woon en werk ik elk jaar een paar weken vanuit deze geweldige stad. De stad is mijn tweede thuis. Daarbij spreek ik vloeiend Spaans omdat ik ooit Spaanse Taal en Letterkunde studeerde.

Ik begeleid ervaren vrouwelijke ondernemers en leiders bij het maken van krachtige keuzes. Zodat je leeft en werkt op jouw voorwaarden. Op jouw manier. Op jouw voorwaarden. Vanuit vuur en verlangen voor meer vrijheid en plezier. Ik werk vooral met denkers en doeners, echte verschilmakers, die steviger willen worden aan de binnenkant om aan de buitenkant stoere dingen te doen. Ik werk exclusief en intensief één op één met mijn klanten. Daarnaast begeleid ik elk jaar een The Desire Map programma waarin ik ook een driedaagse retreat organiseer in Madrid. Ook heb ik The Lounge opgericht, een plek voor ondernemende, ervaren vakvrouwen waarin we samen werken aan de thema’s leiderschap, verlangen, ondernemen en werken en leven op jouw manier. Ik investeer veel in mijn eigen ontwikkeling. Alles wat ik leer, geef ik door met liefde en plezier.

Daarbij heb ik altijd een reis in het vooruitzicht. Ik reis veel en graag. Reizen is voor mij is een van mijn belangrijkste inspiratiebronnen. Reizen leert me anders kijken, naar de wereld en naar mezelf. In plaats van een event te geven, organiseer ik dit jaar Madrid van elf tot elf. Een volle dag Madrid waarin we werken aan de thema’s vuur en verlangen tegen het decor van die geweldige stad. Vandaar mijn idee: ga een keer met me mee! Naar Madrid. Van elf tot elf. Aan de slag met jouw vuur en verlangen. De dag geeft je een flinke boost, een frisse kijk en een wake-up call zodat jij het vuur bij jezelf weer eens goed aanwakkert. En echt… waar kan dat beter dan in Madrid.  ¡Vámonos!

 

Nicole Offenberg - coach - fire starter facilitator - Madridkenner en liefhebber

Naam - Functieomschrijving