Nicole Nu – januari 2018

Wat doe ik zoal? Een kijkje achter de schermen van de maand januari.

Bij Jinek voor de autocue…

Het jaar begon in de studio. Zo was ik VIP-gast in het publiek bij Eva Jinek. Ik had voor het goede doel het hoogste bod gedaan op een veilingitem van Serious Request en kreeg daarom een kijkje achter de schermen van het programma. Heel interessant om te zien hoe Jinek wordt gemaakt. We kregen een rondleiding door de studio: licht, geluid, regie, redactie, gastenruimte. Ik heb even geoefend met het lezen van de autocue op aanwijzingen van Eva zelf. En we hadden een leuk gesprek over diversiteit, vrouwen aan tafel en op tv en ondernemerschap. Er zat ook een aantal vrouwelijke ondernemers met een startup als gast in de studio. Echt een superleuke avond.

 Wijnwebinar in The Lounge

Eind januari houd ik een wijnwebinar in The Lounge voor Leiderschap en Levensgenieters. Over leiderschap. Lefmomenten, maar ook lafmomenten en nog meer ondernemerschapsthema’s. The Lounge is een programma over ontspannen ondernemen én je ambities waarmaken. Zonder prietpraat. Met serieuze inhoud. En met lekkere lounge live bijeenkomsten. Op locatie en online. Zin om mee te doening The Lounge? Kijk dan even hier. En een wijnwebinar? Dat is een webinar waarbij je gerust een glas wijn kunt drinken. Of thee. Of warme chocomelk. Wat jij maar wilt.

Op reis met nieuwe klanten.

Ik kreeg de afgelopen weken behoorlijk wat aanmeldingen binnen voor één op één coaching. Er staan dus weer intakes en nieuwe klanten vanaf januari in mijn agenda. Anderen beginnen iets later, want ik houd een maximum aantal aan dat ik per maand begeleid. De start van een coachtraject voelt net het begin van een reis. Ik ben dan zeker niet de guru die even zegt wat jij allemaal moet doen en je allerlei trucs leert. Ik ben de gids die je meeneemt op je eigen reis. Met eigen bestemming. En dat blijft elke keer mooi. Even meelopen in leven en werk… Mocht jij er klaar voor zijn, stuur me gerust een mail of kijk even hier om te zien hoe het werkt, mocht je een keer met mij willen samenwerken. 

Voorbereidingen Madrid in volle gang.

The Desire Map Madrid is volgeboekt. De vierde op rij. Ik begeleid eind mei dus weer een groep enthousiaste ondernemers op hun reis naar hun verlangen. Het programma start in april en mijn Spaanse assistent is al bezig met de locatie en het hotel. Voor volgend jaar broed ik ook al op plannen voor Madrid, maar dan wordt het een iets ander programma. Wil je daarop niet wachten en nog dit jaar met me mee naar Madrid? Niet voor een uitgebreid Desire Map programma, maar iets anders: Madrid van elf tot elf. Daarover binnenkort meer… Mocht je daar nu al nieuwsgierig naar zijn, stuur me gerust hier een mail, dan informeer ik jou als eerste.

En verder…

Dan ben je zelf coach en denk je dat je alles zelf kunt en geen begeleiding nodig hebt? Ha. Welnee. Onzin. Ik laat me dit jaar begeleiden door Timothy. Niet dat hij me allerlei ingewikkelde vragen stelt. Nee, hij zet me aan het werk aan ingewikkelde apparaten. Krachttraining. Conditie. Ik vond het tijd daar iets aan te doen en dat lukte me onvoldoende alleen. Want ook dit jaar wil ik weer op reis en dan wil ik relaxed de bergen op kunnen lopen. Dus… aan de slag.

Ik wens je een goede maand.