NIEUW DRIE MAANDEN PROGRAMMA

DE WERELD ZEGT: “WEES NOU MAAR TEVREDEN” MAAR… HET IS TIJD VOOR:

One Bold Choice 

…VOOR LEVENSGENIETERS DIE KLAAR ZIJN MET UITSTELGEDRAG

WANT HET IS HOOG TIJD VOOR DIE ENE ALLESVERANDERENDE KEUZE

En dit is mijn persoonlijke boodschap voor jou – van mij:

Aargh, soms word je tureluurs van jezelf. Waarom maak je die keuze nou niet? Kan het wel? Hoort het wel? En hoe dan? Je hoofd blijft rondjes draaien. Jij bent toch die zelfstandige vrouw die stoere stappen durft te zetten? Gek word je van jezelf. En niet alleen van jezelf.

Want wat hoort er allemaal wel en niet (vooral na je 40e)? Kijk maar eens om je heen: wat zie je, wat hoor je? “Zou je dat nou wel doen? Je weet wat je hebt, niet wat je krijgt….” Ja, duh. Die geluiden zetten zich stiekem ook vast in jouw hoofd: wees nou maar tevreden, je hebt je leven best op orde en kiezen is verliezen en veranderen is eng. Ja, doei.

En zo blijft die ene keuze, waarvan je weet dat je hem wilt én moet maken, nog steeds op de plank liggen. Want ja… deze tijd, onzeker gedoe, maar ja, jij wil dolgraag die ene stap zetten die je al langer wil zetten… Aargh, het is als een steentje in je schoen: hij prikt en vertelt je: hallo, er staat je iets te doen. En de tijd dringt…

Ik hoor het al: je bent er klaar mee en vindt een keuze maken gewoon spannend en dat terwijl je een superzelfstandige vrouw bent die niet bang is uitgevallen. Maar stiekem ben je gaan geloven dat het niet kan. Oké, geen mierzoete leugen hier. Kiezen kan best spannend zijn en is ook niet moeiteloos zoals sommigen beweren. I get ya. Juist daarom maakte ik One Bold Choice want het wordt hoog tijd dat jij uit je keuzegepieker stapt en gaat ontdekken wat wél kan (en dat is vaak veel meer dan jij nu denkt). En dat hoef je niet alleen te doen.

WELKOM BIJ ONE BOLD CHOICE

Skip the overwhelm, in One Bold Choice daag ik je uit om je verlangen te ontdekken, te verkennen én die ene keuze te maken waarmee jij 2023 in gaat!

Want die ene keuze gaat je leven of werk leuker maken, lichter, avontuurlijker, eerlijker. 

Ja, ik meld me aan

De eerste vijf aanmelders krijgen een exclusieve telefonische een-op-een bold call met mij van 30 minuten zodat je een extra boost krijgt jouw verlangen waar te maken. 

VEEL KEUZES, WEINIG TIJD

Keuzes… het lijken er steeds meer te worden: hoe wil je leven, wat doe je met je werk, je bedrijf, je vriendschappen, je gezondheid, je ambities, je plannen, je toekomst? Ja, volop zin in de goede dingen van het leven en ambitie genoeg, maar er bekruipt je ook het gevoel, nu je wat ouder bent: ik heb steeds minder tijd.

Je hebt het goed voor elkaar maar je hebt zeker wensen, verlangens, keuzes waar je voor staat. Het stapelt zich maar op. Levenshaast bekruipt je en loslaten? Eeh, wat dan en hoe dan? Ja, dat steentje in je schoen is er. Een sluimerend verlangen van… ooit…eens…ga ik, wil ik, misschien… maar ja…

JE KLOK TIKT ONHERROEPELIJK VERDER

Je hebt je leven behoorlijk volgestouwd en je laat je steeds afleiden door dagelijkse dingen die moeten (denk je). Je hebt jezelf onwillekeurig in een stramien geduwd en je denkt: kan ’t wel wat ik wil? Moet ik niet gewoon tevreden zijn met wat ik heb en doe? Ach, waarom zou ik? Nu nog even niet… Niks mis met tevreden zijn maar… ben je nu wel bloedeerlijk naar jezelf?

Eerlijk is eerlijk: je bent superzelfstandig, doet van alles maar een stevige keuze maken voelt ook ongemakkelijk en spannend. Volkomen normaal! Maar stiekem vind je dat stom en kun je soms zelfs schaamte en schuldgevoel hebben over wat jij echt wil. Dus blijf je in je eentje dagdromen, (doem)scenario’s bedenken en in keuzestress en verlamming hangen. Of net doen alsof er niks hoeft te gebeuren. Struisvogelgedrag all over the place. Dus gebeurt er niks en jouw tijd tikt verder. Waar is de levensgenieter gebleven?

DE KAN-NIET-AFSLAG

En dan is er ook nog je omgeving. Want wilde jij die ook niet tevreden houden? En wat vindt die dan wel niet? Die vindt (ja, subtiel soms) van alles. Altijd. Ik snap ’t. Ja, je zegt wel dat je dat niets doet, maar is dat zo? Simpel: keuzes hebben gevolgen: voor jou en je omgeving. Maar je neemt nu de afslag: ‘kan niet/ durf niet/ niet meer mogelijk’ want… (vul hier je favoriet excuus in). Of je gebruikt je omgeving als excuus want ja: “zij vinden van alles” dus doe je het maar niet.

Want wie ben jij om iets anders te willen? Je hebt alles toch voor elkaar? Je bent nu tenslotte (bijna!) 40 (plus!) dus *kuch* waarom zou je je verlangens verkennen, in deze tijd? Dat kun je toch niet maken? Maar met al deze gedachten sus je jezelf in slaap. Nee, ik pleit hier niet voor een van die “leef je beste leven” positivomotto’s. Bespaar me! Maar wat dacht je van “je meest levenslustige versie”?

Welkom bij One Bold Choice

WAARMEE JIJ EENS EN VOOR ALTIJD AFREKENT MET JE UITSTEL- EN KAN-NIET-GEDRAG

Want je gaat op ontdekkingsreis met mij door je levensterreinen om te verkennen wat wél mogelijk is en om wél die ene keuze te maken, wel te kiezen voor wat al die tijd al op de plank lag te verstoffen, wel je uitstelgedrag eindelijk eens te tackelen. Daag keuzestress. Tijd voor keuzepret!

De komende drie maanden ben ik jouw persoonlijke ‘Queen of Choice’ die je begeleidt bij het verkennen van jouw verlangen, het afstoffen van die ene wens of die ene situatie waarvan je weet: dat wil je anders, dit wil je eens echt onderzoeken. Ik spoor je aan ook daadwerkelijk one bold choice te maken in je verlangen en die eerste stap te zetten. En ik geef je de tools in handen waarmee je voortaan veel sneller en slimmer keuzes maakt. Daar heb je de rest van je leven iets aan. Zeker als je opnieuw voor stevige keuzes staat. Want na One Bold Choice weet jij nog beter hoe slim kiezen werkt.

EN DEZE TIJD DAN?

Yep, onzeker, volop crises… maar moet je dan maar als een treurende struisvogel gaan leven? Deze tijd is bij uitstek de tijd om voluit te kiezen voor levenslust, plezier, vrijheid, ruimte, zingeving. Ellende is er al genoeg, dus pak die keuzekier. Keuzes staan voor levenslust, veerkracht en voluit verantwoordelijkheid nemen; ze openen een deur naar een nieuwe wereld. Juist daarom maak ik in deze tijd dit programma.

Wat is One Bold Choice?

Met jouw ticket voor One Bold Choice ga je drie maanden op ontdekkingsreis, met mij en een groep ‘medereizigers’ (zonder groepsgedoe!), met je vurige verlangens, stiekeme dromen of die ene hoognodige keuze die je misschien al in je hoofd hebt. Je gaat stap voor stap met mij aan de slag om werk te maken van je keuze. Let op: één keuze.

Geen 56 keuzes waarin je verzuipt, maar focus. Misschien one bold choice om een bedrijf te starten, je bedrijf door te ontwikkelen, jezelf eens echt uit te spreken, een sabbatical te nemen, voluit zichtbaar te worden op jouw voorwaarden, alleen op reis te gaan, te kappen met vriendschappen die niet meer werken, eindelijk de stoute schoenen aan te trekken en die opleiding te beginnen, een compleet nieuwe hobby op te pakken, misschien wel van baan te veranderen, te gaan voor een topfunctie of een moeilijk gesprek te voeren dat je al lange tijd voor je uitschuift of je ambities ruim baan te geven.

Wat het ook is, klein of groot, je gaat één keuze maken. En die keuze is jouw ticket naar actie, naar eindelijk werk maken van je verlangen. Voor meer plezier, vrijheid, ruimte, expressie en vernieuwde levenslust. Want keuzes maken? Dat gaat in essentie om levenslust!

JE BENT ONE BOLD CHOICE VERWIJDERD VAN DATGENE WAAR JE NAAR VERLANGT

En na dit programma weet je exact hoe je voortaan slim keuzes maakt.

DE DEUREN ZIJN NU GEOPEND. JE KUNT JE AANMELDEN TOT EN MET 30 SEPTEMBER.

WE STARTEN OP 4 OKTOBER.

Bespaar jezelf die piekertijd. Het is hoog tijd een einde te maken aan je eigen getreuzel. Dus hier is al je eerste bold choice: kom maar door, meld je nu aan. Time waits for no one.

Drie maanden membership in One Bold Choice kost je €495,- (ex. BTW). Na die drie maanden stopt het lidmaatschap vanzelf. NB: Je kunt niet in termijnen betalen.

Ja, ik meld me aan

De eerste vijf aanmelders krijgen een exclusieve extra een op een telefonische bold call van 30 minuten met mij.

Wat zijn de stappen die je gaat zetten?

OKTOBER 2022

Van keuzestress naar keuzepret

JE VERLANGEN VERKENNEN 

 • Over vurige verlangens en krachtige keuzes
 • Je eigen keuzedoolhof begrijpen én tackelen
 • Van FOMO naar YOLO (juist voor 40+ :))
 • Van zin-hebben naar zin-krijgen naar zin-geving
 • De hoofdrol in je eigen Discovery Channel pakken
 • The Pleasure Principle regels toepassen
 • Waarom je altijd vanuit 4 dimensies moet kiezen
 • De plakbandconfrontatie die een eind maakt aan je keuzekriebels

NOVEMBER 2022

Voluit kiezen op jouw voorwaarden

KIEZEN EN BESLUITEN 

 • Stappen zetten uit de keuzefuik
 • Voluit kiezen voor levenslust, geen levenshaast
 • De vier stappen doorlopen die elke keuze nodig heeft
 • Schrijf een nieuw keuzescript
 • Jouw kansen van deze tijd in kaart
 • De kansen van jouw levensfase
 • De enige drie letters toepassen die je nodig hebt
 • De Tafel van 5 die jou in beweging zet
 • Plan en play – hoe je eigen TROJKA je helpt

DECEMBER 2022

One Bold Choice – One Bold Move

DURVEN EN DOEN

 • Kiezen in deze tijd: new game, new rules, your rules!
 • Playing Big zonder jezelf te overschreeuwen
 • Stoppen met urgentieverslaving
 • Hoe Healthy Arrogance je verder helpt
 • Grenzen stellen
 • Een ademende agenda (skip the overwhelm)
 • Ruim baan voor de levensgenieter
 • Actie: van babystep, boldstep naar boldmove
 • The Bridge: je One Bold Choice actieplan 2023
 • One Bold Choice – de finale

EN JAWEL…

Live One Bold Choice Atelier

SAMEN AAN DE SLAG

Onmisbaar! 3x online live aan de slag in het One Bold Choice Atelier. Geen bange therapeutische treurcirkel maar hup, samen aan de slag. Ik daag je live uit over de keuzehobbel te gaan. Je kunt al je vragen stellen. Van elk atelier is er een opname mocht je er niet bij kunnen zijn. Voor wie mijn een op een coaching geen optie is… dit is je kans om live met mij te werken. 

En je krijgt nog een extra online atelier in Q1 van 2023 als een extra accountability check-in zodat jij ook echt die ene keuze maakt én doorzet. In totaal dus 4 online lives met mij in de bold choice groep.

Wat krijg je in dit programma?

 1. THE BOLD CHOICE PODCAST: je start elke maand met een podcast waarin we samen op reis gaan. Vol prikkelende stellingen en vragen, aanmoediging, verhalen, verdieping en inspiratie om je voluit uit te dagen in die ene bold choice die jij wilt maken. De podcast brengt je volledig in stelling.
 2. THE BOLD BOOK: een week na de podcast ontvang je een online gids in je inbox waarin ik je stap voor stap meeneem door de thema’s van de maand. Met voorbeelden, boordevol inhoud, inzichten, praktische tools en uitleg: hoe-doe-je-dat-in-de-praktijk. Met the Bold Book ga je concreet stappen zetten.
 3. THE BOLD Q’S: elke derde week van de maand daag ik je uit met prikkelende vragen om bloedeerlijk te worden. Ik laat je stevig nadenken en stel je vragen die niemand je stelt. Jouw antwoorden zeggen genoeg: je weet exact wat je te doen staat.
 4. ONLINE LIVE BOLD CHOICE ATELIER: 3x een live boost met mijn begeleiding met de andere members. Stel je vragen, leg je dilemma’s voor, niets is te gek en ga aan de slag. Hot Seat coaching zodat kiezen makkelijker wordt want met mijn liefdevolle schop onder je kont ga je die ene keuze maken. No escape. NB: in de decembermaand houd ik rekening met decemberdrukte. Dus no worries!
 5. ONLINE LIVE BOLD BOOST: Omdat ik weet dat als je eenmaal je keuze maakt het alsnog spannend wordt, is er na afsluiting van het programma nog een online live Bold Boost in 2023, een accountability boost zodat jij ook echt die ene keuze niet laat versloffen. 
 6. TWEE BOMEN: voor elke deelnemer die zich aanmeldt plant ik via Treesforall twee bomen. Na inschrijving ontvang je hiervan een persoonlijk certificaat op jouw naam. Geen Goodybag met spullen die je niet nodig hebt, maar een Goodychoice. Omdat ik niet geloof in meer spullen, wel in meer bomen.

Members over mijn online programma’s:

“Wauw! Begonnen en nu al zo veel wijzer. Bij je eerste vragen in de welkomstvideo, kon ik voor mezelf bij elke vraag al noteren waar ik de plank zo enorm mis sla.”

“In de eerste 5 minuten kippenvel van mijn kruin tot in mijn tenen… Het voelt als thuiskomen. Ik heb je gemist!”

“Ik vind het nu veel minder spannend als er weerstand ontstaat (ook bij mijzelf), kom maar op denk ik nu. Kans op een doorbraak!”

‘Zeer waardevol vond ik de combi van klantgericht én zelfgericht. Daarmee bedoel ik dat je elk onderdeel vanuit twee perspectieven aanvliegt. Hoe je het kunt inzetten bij coachend werken, én bij zelfreflectie.’

En dit zeggen ze over mij:

“Nicole stelt goede en prikkelende vragen die je uitnodigen tot reflectie. Ze biedt altijd een nieuw perspectief.”

“Ze staat zo voor ‘leven volgens je eigen regels’, dat het onmogelijk is je daar niet mee te laten besmetten!”

“Real business talk maar zonder pretentieuze prietpraat, zonder goeroe gelul en met hoge hakken en cocktails.”

“Ze is de Oprah Winfrey onder de coaches. Ik vind haar ‘de oppercoach’”

Nog meer lezen? Klik dan hier.

Drie maanden membership in One Bold Choice kost €495,- (ex. BTW).Na die drie maanden stopt het lidmaatschap vanzelf.

Ja, ik meld me aan

De eerste vijf aanmelders krijgen een exclusieve extra een op een telefonische bold call van 30 minuten met mij.

ONE BOLD CHOICE IS IETS VOOR JOU ALS…

 • Jij je uitstelgedrag meer dan zat bent
 • Je eindelijk werk wilt maken van dat sluimerende verlangen dat je steeds wegstopt
 • Je wel een praktische duwtje in de rug kunt gebruiken bij het maken van je keuze
 • Je jezelf al die piekertijd nog langer wil besparen
 • Je goed zelfstandig aan de slag kunt en niet aan het handje vastgehouden wil worden
 • Je zin hebt om je eigen levenslust een boost te geven.
 • Je klaar bent met het gesomber in en over deze tijd en vrijuit wil onderzoeken wat wél mogelijk is
 • Jij als 40-/+ teveel in een vast stramien beweegt en wil ontdekken wat er nog meer mogelijk is. Ready for some new adventures!

EN VOOR WIE NIET?

 • Als je niet bereid bent bloedeerlijk te reflecteren, meld je niet aan, want dan heb je er niks aan
 • Als je het liefst wil dat alles moeiteloos gaat. Nope, je moet echt zelf aan de bak
 • Doe je niks met de inhoud? Dan is ’t zonde van je investering. Wees bereid het werk te doen
 • Op zoek naar omzettips en marketingshizzle? Niet hier.
 • Als je lekker in je eigen gepieker wil blijven hangen en denkt dat er toch niks mogelijk is
 • Als je op zoek bent naar een goeroe die je aan het handje vasthoudt en precies zegt wat je moet doen
 • Als je op je 80e wil terugkijken op alle dingen die je niet gedaan hebt

Over Nicole

Ik ben Nicole Offenberg en keuzes maken is een van mijn lievelingsthema’s. Al m’n hele leven lang houd ik me bezig met het maken van keuzes en de essentie erachter. Keuzes zijn fascinerend. Want ze gaan over gedrag, levenslust, expressie en vrijheid. Waarom blijft de een zitten en staat de ander op? Je leven is een optelsom van de keuzes die je wel én niet maakt. Ik geloof in keuzevrijheid: hoe fantastisch is het dat je je leven een draai kunt geven met de keuzes die je maakt?

Is dat altijd makkelijk? Reality check: nee én ja. Want vaak weet je wel wat je wil maar doe je het niet en daar zit de sleutel. Je hebt wat je hebt, stel je voor dat je iets verliest? Comfortabel blijven zitten waar je zit in je eigen stramien lijkt de beste optie. Helemaal als je al wat ouder bent (hallo 40+). Maar is dat echt waar? Het leven is risico nemen en keuzes hebben gevolgen. Altijd. En bespaar me hier je zin: “maar niet alles kan toch, Nicole?” Ik weet dat als geen ander. Niet alles is maakbaar. Daarom ga ik altijd op zoek naar die ene keuzekier: dat wat wél kan. Elke keuze opent namelijk een fantastische wereld vol nieuwe mogelijkheden waarvan je het bestaan niet wist!

ANDERE TIJDEN. ANDERE KEUZES.

En deze onzekere tijden dan, wat valt er te kiezen? Yep. Dit zijn andere tijden, voor iedereen. Maar als er ooit een moment was om bewust werk te maken van je keuzes, op welk terrein dan ook, is het nu. Want: andere tijden vragen om andere keuzes. Ik zeg niet dat alles kan, integendeel, maar het is juist een geweldig creatieve ontdekkingsreis te verkennen wat dan wél kan, in welke vorm en wat bij jou past. Niet one size only maar YOUR size only. Dat is exact waar ik je bij help.

Geen suikerspinbelofte, wel volop inspiratie, slimme stappen en een schop onder je kont met praktische content. Geen therapie of traumaverwerking (serieus, maak daar werk van, maar dat kan niet bij mij). Wel met plezier werk maken van keuzes in een groep gemotiveerde members die net als jij lekker aan de slag willen.

Zelf kan ik goed keuzes maken. Dat doe ik op mijn eigen voorwaarden en ja, soms afwijkend van anderen. Ook de afgelopen jaren maakte ik een hele serie ‘bold choices’. Spannend? Tuurlijk. Maar ik weet wat ik wil en hoe ik kan kiezen vanuit mijn eigen voorwaarden en wat mijn kompas is. Dat is waar ik al sinds 2006 mijn klanten bij begeleid. Mijn kennis en (coach)ervaring heb ik in One Bold Choice gestopt.

DOE JE MEE?

Hier kun je alles over me lezen. Maar het gaat niet om mijn keuzes. De vraag is: welk avontuur wil jij beleven? Welk verlangen mag nu wel eens naar buiten? Welke keuze wil jij nu wel eens maken? En eens en voor altijd afrekenen met je getwijfel, uitstelgedrag en kan-niet-bril?

Keuzes na je 40e…

Het is een bewuste keuze om dit programma vooral ook te maken voor vrouwen rond en vanaf 40. Want ik zie dat juist zij in dat vaste stramien blijven zitten terwijl ze tegelijkertijd verlangen naar meer plezier en levenslust. Ha, ambities genoeg! Maar maak je daar ook echt werk van? Of verzand je in je dagelijkse dingen? Je hebt je keuzes gemaakt en denkt soms dat het niet (meer) kan wat jij wil, dat het misschien niet hoort waar je naar verlangt, op welk terrein dan ook. Maar dit is nu juist wat deze tijd van jou vraagt: stevigheid in je keuzes.

Want als er iets is dat deze tijd heeft laten zien is dat we allemaal uitgedaagd worden op thema’s als verandering, weerstand, schakelen, onzekerheid en veerkracht. En natuurlijk: plezier!

Hoe mooi en avontuurlijk is het dan als jij verkent wat er wél kan? Levenslust is in deze tijd zo belangrijk. Dat vraagt om keuzes, niet om struisvogelgedrag en doen alsof er niets aan de hand is. Neem afscheid van ‘het kan niet’ en verken ‘het wat als het wél kan’-scenario.

PLAYING BIG

Tackel de onzin die je hoort over ‘hoe te leven na je 40e’. En tackel die stem in jou die je telkens influistert dat je dit niet kunt maken. Het is tijd voor Playing Big, zonder jezelf te overschreeuwen maar die levensveranderende One Bold Choice te maken. Want je bent maar één keuze verwijderd van datgene waar je naar verlangt…

GA JE MEE OP KEUZETRIP?

Inschrijven kan tot en met 30 september

Daarna gaan de deuren weer dicht.

WE STARTEN OP 4 OKTOBER.

Drie maanden membership in One Bold Choice €495,- (ex. BTW). Na die drie maanden stopt het lidmaatschap vanzelf. NB: Je kunt niet in termijnen betalen.

Ja, ik meld me aan

De eerste vijf aanmelders krijgen een exclusieve extra een op een telefonische bold call van 30 minuten met mij.

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel tijd vraagt dit programma van mij?

  Elke week ontvang je de content dus niet alles in één keer. Geen overwhelm dus. Ik zou er elke week minimaal twee uur voor uit trekken: een uur voor het doornemen van de content en een uur om er actief mee aan de slag te gaan: je inzichten vertalen naar actie.

  Je krijgt de content bewust niet in één keer maar gedoseerd. Want laat het rijpen! Het hoeft niet snel-snel. Je kunt al het materiaal opslaan zodat je er altijd in je eigen tempo aan kunt werken.

 • Is One Bold Choice alleen voor ondernemers?

  Nee, zeker niet. Dit programma is voor vrouwen die een keuze willen maken, of je nu een baan hebt of een eigen bedrijf. Dit programma is echter geen ‘loopbaancoaching’ maar kan je zeker laten nadenken over de keuzes die je maakt in je werk.

  Uiteindelijk maak je in dit programma één keuze op een van de levensterreinen. Na dit programma weet je dan exact hoe je voortaan op andere terreinen ook keuzes kunt maken.

 • Ik ben 38, is het programma wel voor mij?

  Jazeker. Juist rond je 40e heb je al veel keuzes gemaakt en heb je jezelf soms ongemerkt vastgezet in een (overvol) stramien van vaste gewoontes en drukte. Juist dan is het belangrijk dat je keuzes blijft maken zodat je niet als een struisvogel er te laat achter komt dat je iets anders had willen doen.

  Voel je een JA bij dit programma, of je nu 38, 48 of 58 bent, meld je dan aan.

 • Wanneer zijn de live momenten met jou?

  Elke laatste woensdag van de maand zijn de live momenten. Behalve in december want dat is een drukke maand en ik wil je de tijd geven de content te laten bezinken en rijpen. Dat atelier vindt plaats op de laatste woensdag van januari. Zodra je je aanmeldt ontvang je de precieze data.

  De Boostcall die daarna nog volgt is eveneens op een woensdag in het eerste kwartaal van 2023. Al met al dus is het maken van je bold choice mooi uitgespreid over de tijd. En vergeet niet: alle lives worden opgenomen.

 • Wat is One Bold Choice nu wel en niet?

  Het is zeker niet het recept voor je droomleven en ook geen ultiem wondermiddel en al helemaal niet geschikt voor je als je traumatische gebeurtenissen in je leven nog geen plek hebt gegeven. One Bold Choice is een ontdekkingsreis die je uitnodigt die keuze te maken die je graag wil en kunt maken. Ik geef je tools in handen om zelf je keuzes te maken, tools die je juist ook NA dit programma opnieuw kunt gebruiken als je weer voor een keuze staat.

  Je doet dit zelfstandig en het is de kans met mij te werken voor als persoonlijke coaching met mij een brug te ver is.

  Heb je meer begeleiding nodig bij je keuze dan raad ik je aan een een-op-een call met mij te boeken want dan kan persoonlijke coaching meer op z’n plek zijn.

 • Ik wil mijn keuze niet delen in de groep

  Dat hoeft ook helemaal niet. Je doorloopt het programma zelfstandig. Alleen de online live Bold Ateliers zijn met de andere members. Ook daar bepaal je zelf wat je wel en niet deelt. Ik snap dat sommige keuzes heel persoonlijk zijn. Kies zelf wat je wel/niet deelt. Zolang je maar wel aan de slag gaat met je keuze.

 • Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

  Heb je nog vragen of is er iets onduidelijk? Mail me op nicole@nicoleoffenberg.nl en ik geef je persoonlijk antwoord. Dat kan tot uiterlijk 29 september.