Dit moet je kunnen als je met mensen werkt

PODCAST

Ik ben het nooit vergeten.

Ik stond op het podium met voor mij een zaal vol collega’s. Meer dan honderd gezichten keken me aan. Ik had net met mijn team een heisessie gehad onder begeleiding van een extern bureau. De afspraak was dat we op het podium zouden vertellen over onze ervaringen. Die ervaringen waren goed, al hadden we een paar kanttekeningen over de aanpak. We hadden als team afgesproken dat ik over de kanttekeningen zou vertellen.

Het was spannend.

Afgezien de deelname aan een plaatselijk songfestival had ik nog nooit voor zo’n groot publiek gestaan. Elke deelnemer kreeg applaus bij zijn of haar verhaal. En toen was ik aan de beurt. Ik vertelde dat we het een goede ervaring vonden. Maar dat er een paar zaken waren die we niet OK vonden. Ik somde ze op en het werd stil. De begeleider van het externe bureau sprong op en ging voor mij staan.

Wat er toen gebeurde, hoor je in de podcast hieronder: ‘Dit je moet kunnen als je met mensen werkt’. Klik hieronder om verder te luisteren…

 

Online brainstorm: Leg jezelf langs de Leiderschapsmeetlat Op vrijdag 16 maart van 10.00 – 11.30 uur organiseer ik nog een keer de (gratis) online brainstorm ‘Leg jezelf langs de Leiderschapsmeetlat’. Heb je al eens meegedaan? Geef je dan zeker op, want dan kun je je resultaten van nu vergelijken met die van de vorige keer. Deed je nog niet eerder mee? Geef je dan ook op en leer hoe jij jezelf scoort op de leiderschapsmeetlat. De brainstorm is een inhoudelijk en interactief webinar waarin je inzicht krijgt in waar jij al leiderschap toont. en helderheid krijgt over op welke punten jij nog kunt groeien.

Nieuwsgierig naar waar jij staat op de leiderschapsmeetlat? Hoe je al leiderschap toont én waar deze kan groeien? Klik hier en geef je op voor de online brainstorm. Mocht je niet kunnen? Als je je opgeeft, ontvang je sowieso de opname.

En mocht je nu denken: ik ben zelfstandig ondernemer, ik ben toch geen leider? Dan vergis je je toch echt.  Als jij een eigen bedrijf runt, ben je niet alleen de spil maar ook de leider van je eigen bedrijf. Wil je verder lezen over het thema waarover ik spreek in de podcast? Klik hier.

 

Reageer