De Keuzes van Carola de Vree

Waarom geef je je goedlopende bedrijf op om weer in loondienst te gaan voor DE baan in DE stad waar je dan ook nog het Songfestival in je schoot krijgt geworpen? Hoe geef je vervolgens leiding aan 220 professionals in één van de uitdagendste steden van Nederland?

Een mooi interview met Carola de Vree – van Wagtendonk, hoofd Communicatie van de gemeente Rotterdam die haar onderbuik volgde en haar bedrijf opgaf voor weer een baan als ambtenaar. Welke afwijkende keuzes maakt ze en waarom doet ze wat ze doet, hoe kijkt ze naar haar leiderschap en wat maakte het verschil in haar leven?

Over werk als een puzzel waarbij aan het eind van de dag altijd stukjes overblijven en het plaatje op de doos net even anders bleek dan je die ochtend dacht. ⠀

Direct luisteren naar de podcast doe je zo:

  • Via itunes op een apple apparaat
  • Via je favoriete podcast app op je mobiel op Krachtige Keuzes met Nicole
  • Via Spotify op Krachtige Keuzes met Nicole

 

Zin in meer frisse verhalen met prikkelende nadenkvragen over verlangen, kiezen, durven, doen? Zodat jij leeft en werkt op jouw voorwaarden? Meld je aan en ontvang voortaan mijn blogs, podcasts en video’s. Door je aan te melden geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

dit veld niet invullen s.v.p.