De revolutionaire varkensboerderij van August Offenberg

Schuif aan voor een ontmoeting met August Offenberg, ondernemer en mede initiatiefnemer van Zonvarken, de revolutionaire varkensboerderij.

Als er een thema is dat in deze tijd veel emotie oproept is het wel het onderwerp boeren en alles dat daarmee samenhangt. In plaats van te praten over wat er níet kan, praten we in deze podcast over hoe het anders kan. Een gesprek met August Offenberg over Zonvarken, een initiatief dat aan de wensen en eisen van deze tijd tegemoet wil komen, waar hij tegenaan loopt en hoe de Jumbo op zijn pad kwam.

‘Er zou een Klokhuis voor volwassenen moeten komen.’ zegt hij, om mensen beter te informeren. Hoe laveert hij in deze tijd van stevige standpunten en wat zijn zijn drijfveren? Schuif aan voor een ontmoeting met August Offenberg en volg je nieuwsgierigheid!

Meer info over Zonvarken: www.zonvarken.nl

Ik ben Nicole Offenberg, leiderschapscoach, zelfstandig ondernemer sinds 2006. Mijn dagelijks werk bestaat uit het voeren van gesprekken waarbij ik ondernemers, bestuurders en leiders faciliteer bij het maken van krachtige keuzes. Daarnaast geef ik programma’s in binnen- en buitenland (Madrid, Rome, Achterhoek) en speel ik graag met woorden en taal.

Schuif aan voor een ontmoeting met denkers, doeners en doorpakkers. Pioniers en voorlopers die de moed hebben thema’s te agenderen die niet altijd makkelijk zijn in deze veranderende tijden. Zij vertellen over hun keuzes, wat hen drijft, hoe ze omgaan met weerstand en hoe ze verbinding maken. De gesprekken wissel ik af met poetry en prompts.

Wil jij krachtige keuzes maken in leven en werk, neem dan contact met mij op voor een kennismaking: nicole@nicoleoffenberg.nl

Zin in meer frisse verhalen met prikkelende nadenkvragen over verlangen, kiezen, durven, doen? Zodat jij leeft en werkt op jouw voorwaarden? Meld je aan en ontvang voortaan mijn blogs, podcasts en video’s. Door je aan te melden geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

dit veld niet invullen s.v.p.