Een ontmoeting met Linda Nooitmeer

Schuif aan voor een ontmoeting met Linda Nooitmeer, voorzitter van het NiNsee, Nationaal Instituut Nederlands slavernijverleden en erfenis (NiNsee).

Een gesprek over het belang van kennis en je geschiedenis, de rol van haar vader, hoe ze omgaat met weerstand, kritiek en andersdenkenden en hoe je verbinding maakt wanneer mensen het niet eens met je zijn.

‘Je kiest niet altijd over wat je zelf zou willen.’ zegt ze. Maar jezelf in de spiegel kunnen aankijken is ook belangrijk. Hoe maak je die afwegingen? Hoe laveert zij in deze tijd van stevige standpunten? Schuif aan bij het gesprek met Linda Nooitmeer en volg je nieuwsgierigheid.

Meer info over NiNsee: https://ninsee.nl

Ik ben Nicole Offenberg, leiderschapscoach, zelfstandig ondernemer sinds 2006. Mijn dagelijks werk bestaat uit het voeren van gesprekken waarbij ik ondernemers, bestuurders en leiders faciliteer bij het maken van krachtige keuzes.

In deze podcastreeks spreek ik met denkers, doeners en doorpakkers. Pioniers en voorlopers die de moed hebben thema’s te agenderen die niet altijd makkelijk zijn in deze veranderende tijden. Zij vertellen over hun keuzes, wat hen drijft, hoe ze omgaan met weerstand en hoe ze verbinding maken.

Zin in meer frisse verhalen met prikkelende nadenkvragen over verlangen, kiezen, durven, doen? Zodat jij leeft en werkt op jouw voorwaarden? Meld je aan en ontvang voortaan mijn blogs, podcasts en video’s. Door je aan te melden geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

dit veld niet invullen s.v.p.