Met internationaal vredesonderhandelaar Fleur Ravensbergen

Kun je empathie tonen wanneer je aan tafel zit mannen waarvan je weet: ze zijn bewapend, ze hebben gemoord en mensen onthoofd? Hoe ga je het gesprek aan als je wil bemiddelen in de meest hardnekkige conflicten die de wereld kent waarin strijdende partijen lijnrecht tegenover elkaar staan?

Fleur Ravensbergen is vredesonderhandelaar in oorlogsconflicten. Ze onderhandelde in Irak, Libië, Congo, ontwapende een groep in Noord Ierland en was betrokken bij de ontwapening van ETA in Baskenland.

Volg je nieuwsgierigheid en hoor hoe Fleur haar werk doet, wat haar drijfveren zijn, wat nodig is in dit werk en wat eigenlijk een succesvolle vredesonderhandeling is. Een prachtig levendig gesprek vol voorbeelden van haar werk in Baskenland, Congo en Irak waar ze ruim tien jaar betrokken was bij vredesbesprekingen.

Meer info over Fleur Ravensbergen: www.fleurravensbergen.nl

Ik ben Nicole Offenberg, leiderschapscoach, zelfstandig ondernemer sinds 2006. Mijn dagelijks werk bestaat uit het voeren van gesprekken waarbij ik ondernemers, bestuurders en leiders faciliteer bij het maken van krachtige keuzes in lastige situaties. Daarnaast geef ik programma’s in binnen- en buitenland (Madrid, Rome, Achterhoek) en speel ik graag met woorden en taal.

Schuif aan voor een ontmoeting met denkers, doeners en doorpakkers. Pioniers en voorlopers die de moed hebben thema’s te agenderen die niet altijd makkelijk zijn in deze veranderende tijden. Zij vertellen over hun keuzes, wat hen drijft, hoe ze omgaan met weerstand en hoe ze verbinding maken.

Wil jij krachtige keuzes maken in leven en werk, neem dan contact met mij op voor een kennismaking: nicole@nicoleoffenberg.nl

Zin in meer frisse verhalen met prikkelende nadenkvragen over verlangen, kiezen, durven, doen? Zodat jij leeft en werkt op jouw voorwaarden? Meld je aan en ontvang voortaan mijn blogs, podcasts en video’s. Door je aan te melden geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

dit veld niet invullen s.v.p.