Podcast Poetry: Woorden

Luister zelf maar. Wil je er beeld bij? Kijk dan hier https://nicoleoffenberg.nl/woorden

Ik ben Nicole Offenberg, leiderschapscoach, zelfstandig ondernemer sinds 2006. Mijn dagelijks werk bestaat uit het voeren van gesprekken waarbij ik ondernemers, bestuurders en leiders faciliteer bij het maken van krachtige keuzes. Daarnaast geef ik programma’s in binnen- en buitenland (Madrid, Rome, Achterhoek) en speel ik graag met woorden en taal.

In deze podcastreeks spreek ik met denkers, doeners en doorpakkers. Pioniers en voorlopers die de moed hebben thema’s te agenderen die niet altijd makkelijk zijn in deze veranderende tijden. Zij vertellen over hun keuzes, wat hen drijft, hoe ze omgaan met weerstand en hoe ze verbinding maken. De gesprekken wissel ik af met poetry en prompts.

Zin in meer frisse verhalen met prikkelende nadenkvragen over verlangen, kiezen, durven, doen? Zodat jij leeft en werkt op jouw voorwaarden? Meld je aan en ontvang voortaan mijn blogs, podcasts en video’s. Door je aan te melden geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

dit veld niet invullen s.v.p.