So You Think You Can Coach (2)

Coachen als Hans Klok

Klanten zijn er in soorten en maten. Je dacht toch niet dat je dan met één coachstijl weg zou kunnen komen? In so you think you can coach bespreek ik één van de Offenberg Big 5. Een stijl die je zeker ook in huis moet hebben als je coachend wilt werken. Want coachen, dat is mensenwerk. Je hoort waarom jij de stijl van Hans Klok in huis moet hebben en hoe die er uitziet. Pas hem toe. Uiteraard op je eigen manier. Let’s put some magic in your work!

Via je favoriete podcast app op je mobiel op Krachtige Keuzes met Nicole
Via Spotify op Krachtige Keuzes met Nicole.

Ps. En wil je nog veel meer weten over alle 5 stijlen? Noteer dan 24 mei in je agenda want ze komen ruimschoots aan bod tijden de Coach Lounge LIVE, een dag voor coaches die wel weer eens in het vak willen duiken. En dat wordt tijd, want hallo coaches: onze geloofwaardigheid staat onder druk. hoog tijd om dan ook eens in de spiegel te kijken en niet weg te duiken of verontwaardigd te zijn over alle kritiek.

 

Zin in meer frisse verhalen met prikkelende nadenkvragen over verlangen, kiezen, durven, doen? Zodat jij leeft en werkt op jouw voorwaarden? Meld je aan en ontvang voortaan mijn blogs, podcasts en video’s. Door je aan te melden geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

dit veld niet invullen s.v.p.