Volg je nieuwsgierigheid

Yes, hier is de trailer van een hele nieuwe reeks podcasts waarin ik in gesprek ga met denkers, doeners en doorpakkers. En hoe kan de kick-off van deze reeks beter beginnen dan met een van de meest fantastische menselijke eigenschap: nieuwsgierigheid! Want…:

Wanneer volg jij je nieuwsgierigheid?

En waarom en waarnaar? En voer je nog wel eens een goed gesprek vanuit nieuwsgierigheid? Ook als het gaat om lastige onderwerpen van deze tijd? In deze trailer hoor je waarom je nieuwsgierigheid volgen zo krachtig is. Ook hoor je zeven kenmerken die de denkers, doeners en doorpakkers met elkaar gemeen hebben, ook al zijn het hele verschillende persoonlijkheden die zich hard maken voor hele uiteenlopende thema’s. En ik daag je in deze trailer natuurlijk uit je nieuwsgierigheid te volgen met prikkelende vragen.

Dit is de trailer die de podcastreeks denkers, doeners en doorpakkers aankondigt en jou alvast nieuwsgierig wil maken naar de gesprekken die we in deze tijd moeten voeren.

Zin in meer frisse verhalen met prikkelende nadenkvragen over verlangen, kiezen, durven, doen? Zodat jij leeft en werkt op jouw voorwaarden? Meld je aan en ontvang voortaan mijn blogs, podcasts en video’s. Door je aan te melden geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

dit veld niet invullen s.v.p.