Zomer wrap-up in 8 vragen

reflecteer met je team, je partner, klanten of alleen

Bijna zomervakantie! 

Een periode waarin je vaak even wat anders doet, niks doet of erop uit gaat. Of wie weet, heb je deze periode nog helemaal geen vakantie. Maar wat je ook in het vooruitzicht hebt, stilstaan doen we veel te weinig.

Doe jij dat wel eens? Echt even stilstaan bij wat er is, bij wat je hebt gedaan en dat voor jezelf ook even vast te stellen? Of ga je meteen door naar alweer het volgende project, de volgende klant, de volgende stap? Mooi hoor, maar sta ook eerst eens even stil. Dus: stop met doordenderen, relax, het is zomer.

Om je daarbij te helpen heb ik acht vragen voor je om op te reflecteren. In dit tekenblogfilmpje (van 2 en een halve minuut) kun je in eigen tempo deze vragen beantwoorden. Ook leuk om dit met je team, je partner, klanten of alleen te doen. Pak een pen en papier, noteer je antwoorden en sta even helemaal stil.

Veel plezier.

Zin om te lezen deze zomer? Check mijn nieuwe ebook: ‘Wat stellen die klaprozen zich aan’. 117 pagina’s verhalen en vragen die je keuzes veranderen. Je bekijkt en vindt ‘m hier.

Reageer