The Lounge voor Leiderschap en Levensgenieters

Doe je ogen dicht…

We zitten samen op een fijne plek. Aan een tafel vol prachtige hapjes. Ik schenk jou een cava in. We zitten middenin een echt gesprek. Over verlangen, dromen en het leven. Over ambities, dilemma’s en resultaten. Met leuke, stoere ondernemende vrouwen. Dit is waar het voor jou om begonnen is: Leren. Ontwikkelen. Groeien. Genieten. Ondernemen. Leiderschap. Op jouw manier. Op jouw voorwaarden. Leven en werken vanuit vrijheid en verlangen. Een middag waarin je oplaadt, ontspant én weer helemaal de vrijheid voelt om op eigen wijze jouw keuzes te maken. Ontspannen ondernemen én werk maken van je verlangens en ambities.

Maar dat niet alleen. Je hebt niet altijd zin om het hele land door te crossen op pad naar wéér een bijeenkomst. Je wilt juist ontspannen werken aan je leiderschap. Leren en ontwikkelen op jouw manier. Dus als het kan óók graag vanuit huis met lekkere dikke sokken op de bank. Voor jou werkt de combinatie online-offline prima. Zolang je maar wel uitgedaagd wordt en inspiratie krijgt. Je houdt van prikkelende vragen waar je echt even over moet nadenken. Over Ondernemen. Over leiderschap tonen. Over hoe je je leven leidt met je bedrijf. Vanuit vrijheid en plezier. Want dat is nog wel een ding.

Want als je heel eerlijk bent, werk je eigenlijk nog steeds te hard, is je agenda voller dan je lief is en zou je meer rust, ruimte en vrijheid voor jezelf willen. Jij bent tenslotte een echte levensgenieter. En die ruimte voor jezelf schiet er te vaak bij in. Maar je wilt ook weer niet stil zitten. Je hebt ambities en plannen genoeg. Je wilt jezelf blijven ontwikkelen én genieten van de goede dingen van het leven.

Je bent niet op zoek naar een opleiding, maar wilt wel leren én doen. Je bent niet uit op meer omzet, die is namelijk al goed. Nee, je bent op zoek naar meer vrijheid, plezier, inspiratie én inhoud. Naar echte voorbeelden, verhalen en ervaringen. Zodat je je eigen groei en ontwikkeling tegen het licht kunt houden, nieuwe ideeën op doet en de stappen zet die jij wilt zetten, op jouw manier, op jouw voorwaarden. En op een ontspannen manier. Economy Comfort Class.

En OK, nu we het er toch over hebben… Je zou het stiekem dus óók heel fijn vinden als dat alles ook een keer voor jou geregeld wordt, want jij bent altijd degene die regelt, bedenkt, organiseert en klaar staat. Eigenlijk zoek je een plek met ruimte helemaal voor jou, waar je mag zijn. Die plek is er.

Welkom in The Lounge.

(Op dit moment is er geen plek meer beschikbaar in de lounge).

 

OK, stop maar, ik weet het al. Ik wil een plek in The Lounge

Voor Leiderschap en Levensgenieters

The lounge is voor jou en gaat ook helemaal over jou. Over wat je bezig houdt. De plek voor ontspannen ondernemen, voor vrijheid en verlangen, voor leiderschap en levensgenieters. Laat je aanscherpen. Laat je meevoeren. Met gelijkgestemden. Daag jezelf uit. Leer. Twijfel. Groei. Geniet. Luister. Herken. Kies. Durf. Doe. Voluit ondernemen. Voluit leider van jouw business zijn. Voluit genieten. Ontspannen ondernemen én werk maken van je ambities en verlangens.

En dat alles zonder ellenlange theorieën waarvoor je naar een muf zaaltje in een grijs conferentie-oord moet. Alsjeblieft niet. Nee, jij houdt van net even anders. Business and pleasure. Inspiratie en verdieping. Met thema’s en inhoud die je direct kunt toepassen. En met echte verhalen, want je bent oprecht nieuwsgierig naar hoe anderen dat nou doen: ondernemen, een leider zijn, trouw zijn aan jezelf, stappen zetten, ontwikkelen en groeien. Op alleen maar juichverhalen zit je niet te wachten. Echte verhalen graag. Over vallen en opstaan. Over succes en dilemma’s. Kortom, zoals het gaat in het echt. OK, stop maar met zoeken. Want dat gevoel en die inhoud… je vindt ’t in The Lounge.

Zarayda over The Lounge:

‘Ik was meteen verkocht toen Nicole vertelde over The Lounge: een clubhuis voor vrouwelijke ondernemers waar we bloedje-eerlijk worden over de ‘achterkant’ van ondernemerschap. Niet over wat je op facebook ziet of wat je erover leest in bladen en blogs, maar de realiteit. De highs en de lows. De succesmomenten en de momenten van twijfel of falen. Eerlijk worden over taboeonderwerpen als geld, ambitie en onconventionele keuzes durven maken. Een plek waar ik met gelijkgestemde vrouwen kan zijn in plaats van doen.

Onder leiding van Nicole die toch stiekem een beetje onze business Oprah is, haal ik er ontspanning, waardevol klankborden, nieuwe business ideeën, kennis en hulpbronnen uit. Nicole biedt de veiligheid waarin je achter je ‘succes’ vandaan mag komen. The Lounge is een business & life mastermind, maar voelt als ontmoeting met vriendinnen. Real business talk maar zonder pretentieuze prietpraat, zonder goeroe gelul en met hoge hakken en cocktails.’

 

Zarayda Groenhart - Presentatrice en creatief ondernemer

Dit krijg je in The Lounge:

  • Zes online masterclasses met volop inhoud waarmee je je leiderschap verstevigt en je ondernemerschap uitdaagt.
  • Zes persoonlijke podcasts met echte verhalen, gesprekken en interviews.
  • Werkbladen met prikkelende vragen waarmee ik de leider én levensgenieter in jou uitdaag.
  • The Lounge live: twee live bijeenkomsten op locatie. Met thema’s en echte gesprekken in een kleine setting met tapas.  
  • Online live wijnwebinars. Online live in gesprek aan de hand van thema’s, vragen, dilemma’s en successen. Met wijn, thee of warme chocomelk.
  • Online samenwerkdagen. Echte doe-dagen waarin je implementeert wat op dat moment prioriteit heeft én waarin we de levensgenieter niet vergeten.

En alsof dat nog niet genoeg is: je krijgt mij erbij. Want we komen elkaar zes keer tegen: 2x tijdens de live bijeenkomsten op locatie en 4x online.  Voor de duidelijkheid: je krijgt in The Lounge géén 1 op 1 coaching (kan wel, maar dat zit niet in dit pakket. Als dat is wat je zoekt, kijk dan hier), maar ik stop wél al mijn kennis en ervaring in The Lounge.

Je houdt een vol jaar toegang tot al het materiaal. In die periode krijg je alles wat hierboven staat en heb je dus volop de tijd en ruimte om de inzichten toe te passen. Je wilt tenslotte wel ontspannen ondernemen én werk maken van je ambities, ontwikkeling en verlangens. En nee, dat is geen tegenstelling.

Dit zijn o.a. de thema’s in The Lounge:

Leiderschap & Lef

Visie & Verlangen

Keuzes & Kritiek

Vertrouwen & Intuïtie

Ruimte & Relaties

Radical Selfcare