Jellie Tiemersma: blond, blind en in business

Ze is pragmatisch en kleurrijk, rebels en heeft overal een mening over. Ze is anders, maar is niet ieder van ons anders? En hebben we allemaal niet iets anders nodig? Over o.a deze vragen gaat het gesprek met Jellie Tiemersma. En ja, ze is blond, bijna blind en in business. Een succesvol ondernemer die opvalt vanwege haar vlammende teksten op de socials. Op haar eigen manier draagt ze bij aan het gesprek over inclusiviteit en discriminatie waarvan ze vindt dat het hoog tijd is voor een nieuw verhaal.

Laat je inspireren door de scherpte van Jellie en volg je nieuwsgierigheid!

Meer info over Jellie Tiemersma: www.linkedin.com/in/jelliejtiemersma/

Ik ben Nicole Offenberg, leiderschapscoach, zelfstandig ondernemer sinds 2006. Mijn dagelijks werk bestaat uit het voeren van gesprekken waarbij ik ondernemers, bestuurders en leiders faciliteer bij het maken van krachtige keuzes. Daarnaast geef ik programma’s in binnen- en buitenland (Madrid, Rome, Achterhoek) en speel ik graag met woorden en taal.

Schuif aan voor een ontmoeting met denkers, doeners en doorpakkers. Pioniers en voorlopers die de moed hebben thema’s te agenderen die niet altijd makkelijk zijn in deze veranderende tijden. Zij vertellen over hun keuzes, wat hen drijft, hoe ze omgaan met weerstand en hoe ze verbinding maken. De gesprekken wissel ik af met poetry en prompts.

Wil jij krachtige keuzes maken in leven en werk, neem dan contact met mij op voor een kennismaking: nicole@nicoleoffenberg.nl

Zin in meer frisse verhalen met prikkelende nadenkvragen over verlangen, kiezen, durven, doen? Zodat jij leeft en werkt op jouw voorwaarden? Meld je aan en ontvang voortaan mijn blogs, podcasts en video’s. Door je aan te melden geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

dit veld niet invullen s.v.p.