Lekker luisteren tijdens de Donkere Dagen

Wat is er heerlijker dan tijdens deze donkere dagen stil te zijn en te luisteren? Te luisteren naar verhalen. Levensverhalen. Verhalen over keuzes en leiderschap. Over spannende keuzes. Veranderingen in werk en leven. Hoe gaan deze drie ondernemers en leiders daarmee om? Neem een kijkje achter de schermen en schrijf je hieronder in. Je ontvangt dan direct (kosteloos) het eerste interview in je inbox. Ontmoet Petra Zijp, Marieke Schurink en Claudia Lucardie.

NB: Als je je inschrijft voor de podcasts, ontvang je voortaan ook mijn blogs, over verlangen, kiezen, durven, doen en leiderschap. Wil je dit niet, dan meld je je vervolgens gemakkelijk weer af. 

Inschrijving is gesloten

Drie vrouwen. Drie leiders. Over keuzes maken.

Drie vrouwen. Drie leiders. Op totaal verschillende plekken. In totaal verschillende werelden. En toch hebben ze iets gemeen. Ze maakten keuzes. Ze toonden leiderschap. Op die momenten dat het ertoe deed. Was dat altijd gemakkelijk? Welnee. Maar ze deden het. Ze pakten de verantwoordelijkheid. En naast leider en ondernemer zijn ze ook levensgenieters. Petra Zijp, Marieke Schurink en Claudia Lucardie vertellen over hun keuzes, hun kijk op leiderschap en hun drijfveren en geven jou een kijkje achter de schermen van hun werk.

Geef je hieronder op en je ontvangt om de beurt de drie interviews. Om lekker te luisteren tijdens de donkere dagen. Om even te luisteren naar een echt gesprek. Om even te ontspannen na alle decemberdrukte. Om even te ontsnappen aan je (schoon)familie. Om je te laten inspireren in je eigen keuzes. Om gewoon even in stilte te luisteren naar mooie verhalen.

NB: Als je je inschrijft voor de podcasts, ontvang je voortaan ook mijn blogs, podcasts en video’s over verlangen, kiezen, durven, doen en leiderschap. Wil je dit niet, dan meld je je vervolgens gemakkelijk weer af.

Leiderschap

Visie

Keuzes

Intuïtie

Dromen

Doen