1 op 1 coaching

Je bent een ervaren leider of ondernemer. Je hebt een hele eigen kijk op hoe je je leven wilt invullen. Je werk is voor jou een serieuze onderneming. Je bent ambitieus, wilt het allerbeste uit jezelf halen, bent goed bezig, succesvol én je bent een levensgenieter.

En toch zijn er van die momenten…

…dat je vastloopt. Er lekt energie weg. Je zit teveel in je hoofd. Die levensgenieter in je is naar de achtergrond verdwenen. Je werkt hard voor anderen, maar… waar ben jij? Is ’t dit nog wel? Ineens merk je dat je niet meer aan het stuur zit. Je zit achterin de auto op reis naar doelen en dromen van anderen. Je wordt geleefd door je to-do lijstjes. Hoe doen anderen dat? Waar is je verlangen? Waar is je vrijheid? Waar ging je bloed ook alweer sneller van stromen? Waar is die ruimte voor jezelf? Het knaagt. Ja, het gaat ‘best goed’. Wil je zo doorgaan? Nee. Maar waar vind je de rust en ruimte om eens na te denken over wat jij wilt. Over je keuzes. Voor jezelf. Voor je bedrijf, je werk, je leiderschap. Je komt er niet uit. Er komt veel op je af. Er is altijd wel iets dat gedaan moet worden. In je werk en thuis.

Jij bent er voor je klanten. Je doet veel voor anderen. Maar je verlangt weer naar jouw eigen vrijheid, jouw ruimte, jouw pure joy. En niks geen keurslijf. Je bent al die mooie plaatjes van anderen die je om je heen ziet ook beu. Je wilt zelf genieten van wat je doet. Plezier. Vrijheid. Ruimte. Aandacht voor jezelf, meer inspiratie en creativiteit in je werk. Harder werken is de oplossing niet. Het moet anders. Je weet dat je scherpere keuzes zou moeten maken, nee zeggen en grenzen moet stellen. Je wilt weer leven, werken en ondernemen op jouw voorwaarden. Kiezen voor wat belangrijk is voor jou en je niet gek laten maken. Een frisse wind door je hoofd. Maar hoe dan? Waar begin je?

Ja, je bent er klaar voor. En nu?

Ik ben Nicole Offenberg

Ik bied jou een ontdekkingsreis naar je volgende stap met één op één exclusieve maatwerk coaching voor ervaren leiders en ondernemers zoals jij, die krachtige keuzes willen maken. Voor jezelf, in je werk en je bedrijf. Verlangen, plezier, eigenheid en vrijheid zijn sleutelwoorden. Jij bent een stoere, leuke, ambitieuze, ondernemende vakvrouw die het beste uit zichzelf wil halen. Je wilt leven en werken op jouw voorwaarden. Vanuit bezieling. Vanuit plezier en vrijheid. Je wilt je eigenheid bewaren in alle hectiek en je vooral niet gek laten maken. Maar het voelt op dit moment alsof je op een plateau staat. Je kunt alle kanten uit. Maar je lijkt wel te druk om er echt over na te denken. Wat nu? Je bent klaar voor een volgende stap. Maar wat is de eerste stap in jouw reis?

‘Ik las een blog van Nicole en wist onmiddellijk: daar moet ik zijn. Dit gaat over mij. Ik wist dat ik besluiten moest gaan nemen in mijn bedrijf want dat verliep niet echt zoals ik wilde. Nicole heeft me geholpen met haar pitbulvragen – ze is niet zomaar tevreden met antwoorden – en me niet te laten ontsnappen in mijn bekende overtuigingenwereldje. Ik heb helderheid gekregen en ben in mijn leiderschap gaan staan. Niet alleen weten dat het nodig is, maar ook doen. Ik ben Nicole dankbaar voor haar kennis en kundigheid. En de liefdevolle schop onder mijn achterwerk. Ze is doortastend, heeft humor, en kan ‘ondertiteling’ geven. Ze kan goed uitleg geven over wat er onbewust speelt. En ze is gewoon een leuk ‘wijf’! Fijn om mee te sparren, zonder protocol of gekunsteld jargon.’

Christa Wiersma – Directeur TORI Kindercoachopleiding

Wat levert werken met mij op?

  • Je krijgt helderheid in waar je staat, waar je naar verlangt én hoe je daar werk van maakt. Je gaat meer vrijheid en dagelijks plezier ervaren.
  • Je wordt steviger aan de binnenkant vanuit zelfkennis zodat je buiten stoere stappen gaat zetten. Met plezier en zelfvertrouwen, vanuit bezieling en verlangen.
  • Je weet precies hoe je wilt leven en werken op jouw (voor)waarden. Vanuit je intuitie ga je krachtige keuzes maken én stevige besluiten nemen. Scherper, leuker en slimmer. Helemaal op jouw manier.
  • Je gaat grenzen stellen en ballast schrappen, vaker nee zeggen, zodat je meer ruimte en aandacht voor jezelf krijgt. Radical selfcare first.
  • Je gaat doen wat jij belangrijk vindt in je werk en leiderschap. Je ziet weer mogelijkheden en je hebt het lef om actie te ondernemen, waarbij je je inner critic slim weet te tackelen.
  • Je pakt je leiderschap terug. Je zit weer aan het stuur en laat je niet meer gek maken door anderen. Je weet wat je te doen staat; je hebt je eigen kompas weer terug. Je komt weer in beweging.
  • En wat er ook gebeurt: je wordt geen kopie van een ander. Hell no. Jij bent trouw aan jezelf, aan wat jij wilt, aan jouw eigenheid. Leven en werken op jouw voorwaarden. Niet zoals het zogenaamd hoort, maar zoals jij het wilt, hoe dat er ook uit ziet.
  • Belangrijkste resultaat: je hebt (weer) plezier in wat je doet en voelt weer dat geweldige gevoel van vrijheid dat je voor ogen had toen je als leider of ondernemer startte. Je hebt jezelf aan alle kanten opgefrist en durft stappen te zetten om echt werk te maken van hoe jij het wilt hebben.

Vrijheid

Krachtige Keuzes

Ruimte

Plezier

Groei

Lef