1 op 1 coaching

Je bent een ervaren ondernemer of leider. Je hebt een hele eigen kijk op hoe je je leven wilt invullen. Je werk is voor jou een serieuze onderneming. Je wilt het allerbeste uit jezelf halen. Je bent goed bezig, succesvol én je bent een levensgenieter.

En toch zijn er van die momenten…

…dat je vastloopt. Er lekt energie weg. Je zit teveel in je hoofd. Die levensgenieter in je is naar de achtergrond verdwenen. Je werkt hard voor anderen, maar… waar ben jij? Is ’t dit nog wel? Ineens merk je dat je niet meer aan het stuur zit. Je zit achterin de auto op reis naar doelen en dromen van anderen. Je wordt geleefd door je to-do lijstjes. Waar is je verlangen? Waar is je vrijheid? Waar is het echte plezier waar je bloed sneller van gaat stromen? Waar is die ruimte voor jezelf? Het knaagt. Ja, het gaat ‘best goed’, zeg je. Maar… is dit het nou? Wil je echt verder zo? Maar waar vind je de rust om eens na te denken over wat jij wilt. Voor jezelf. Voor je bedrijf. En hoe moet en kan het dan anders? Je komt er niet uit. Er komt veel op je af. Er is altijd wel iets dat gedaan moet worden. In je bedrijf en thuis.

Jij bent er voor je klanten. Je doet veel voor anderen. Maar je verlangt weer naar jouw eigen vrijheid, jouw ruimte, jouw pure joy. En niks geen keurslijf. Je wilt je weer enthousiast voelen en echt genieten van wat je doet. Plezier. Vrijheid. Ruimte en aandacht voor jezelf; meer inspiratie en creativiteit in je werk. Harder werken is de oplossing niet. Het moet anders. Je weet dat je scherpere keuzes zou moeten maken, nee zeggen en grenzen moet stellen. Je wilt weer leven en ondernemen op jouw voorwaarden. Kiezen voor wat belangrijk is voor jou. Een frisse wind door je hoofd. Ja, je bent klaar voor die volgende stap. Want je hebt alles in huis om door te groeien. Maar hoe dan? Waar begin je?

Ja, je bent er klaar voor. En nu?