Private class:

1 op 1 coaching

Je bent een ervaren ondernemer of leider. Je hebt een hele eigen kijk op hoe je je leven wilt invullen. Je werk is voor jou een serieuze onderneming. Je wilt het allerbeste uit jezelf halen. Je bent goed bezig en succesvol.

en  toch zijn er van die momenten…

…dat je vastloopt. Er lekt energie weg. Je zit teveel in je hoofd. Het gaat teveel op routine. Ineens merk je dat je niet meer aan het stuur zit. Je zit achterin de auto op reis naar doelen en dromen van anderen. Je wordt geleefd door je to-do lijstjes. Waar is je verlangen? Waar is je vrijheid? Het knaagt. Is dit het nou? Wil je echt verder zo? Maar waar vind je de rust en ruimte om eens na te denken over wat jij wilt. Voor jezelf. Voor je bedrijf. Er komt veel op je af. Er is altijd wel iets dat gedaan moet worden.

Op het werk en thuis. Je bent er voor je klanten. Je doet veel voor anderen. Maar je wilt niet meer alleen maar rennen. Je wilt je weer enthousiast voelen en genieten van wat je doet. Plezier. Vrijheid. Ruimte en aandacht voor jezelf en meer inspiratie en creativiteit in je werk. Harder werken is de oplossing niet. Het moet anders. Je weet dat je scherpere keuzes zou moeten maken, nee zeggen en grenzen moet stellen. Maar hoe dan? Waar begin je?

nicole-definitief-2-600

Ik ben Nicole Offenberg

Ik bied jouw een private class ticket: één op één exclusieve en intensieve coaching voor ervaren ondernemers en leiders die krachtige keuzes willen maken. Voor zichzelf en hun bedrijf. Verlangen en vrijheid zijn sleutelwoorden. Jij bent een stoere, leuke, ambitieuze, ondernemende vakvrouw die het beste uit zichzelf wil halen. Je wilt leven en werken op je eigen voorwaarden. Je wilt je eigenheid bewaren in alle hectiek. Maar het voelt nu alsof je op een plateau staat. Je kunt alle kanten uit. Het ‘oude’ wil je niet meer. Het ‘nieuwe’ is er nog niet. Hoe kom je daar? Wat is de eerste stap in jouw reis?

‘Ik las een blog van Nicole en wist onmiddellijk: daar moet ik zijn. Dit gaat over mij. Ik wist dat ik besluiten moest gaan nemen in mijn bedrijf want dat verliep niet echt zoals ik wilde. Nicole heeft me geholpen met haar pit-bulvragen – ze is niet zomaar tevreden met antwoorden – en me niet te laten ontsnappen in mijn bekende overtuigingenwereldje. Ik heb helderheid gekregen en ben in mijn leiderschap gaan staan. Niet alleen weten dat het nodig is, maar ook doen. Ik ben Nicole dankbaar voor haar kennis en kundigheid. En de liefdevolle schop onder mijn achterwerk. Ze is doortastend, heeft humor, en kan ‘ondertiteling’ geven. Ze kan goed uitleg geven over wat er onbewust speelt. En ze is gewoon een leuk ‘wijf’! Fijn om mee te sparren, zonder protocol of gekunsteld jargon.’

Christa Wiersma – Directeur TORI Kindercoachopleiding

Wat levert werken met mij op?

 • Je krijgt helderheid in waar je nu staat, waar je naar verlangt en hoe je daar werk van maakt. Met uiteindelijk meer plezier en meer vrijheid.
 • Je wordt steviger aan de binnenkant zodat je buiten stoere stappen gaat zetten. Met plezier en zelfvertrouwen, vanuit verlangen.
 • Je weet precies hoe je wilt leven en werken. Vanuit je intuitie ga je krachtige keuzes maken. Scherper, leuker en slimmer.
 • Je gaat grenzen stellen en ballast schrappen, zodat je meer ruimte en aandacht voor jezelf krijgt. Radical selfcare first.
 • Je krijgt inzicht in je belemmeringen en aannames, ontdekt het effect van je inner critic en hoe je die kunt tackelen.
 • Je pakt je leiderschap terug. Je zit weer aan het stuur en laat je niet meer gek maken door anderen. Je hebt je innerlijk kompas terug.
 • En wat er ook gebeurt: je wordt geen kopie van een ander. Hell no. Jij bent trouw aan jezelf, aan wat jij wilt, aan jouw eigenheid.
 • Belangrijkste resultaat: je hebt (weer) plezier in wat je doet en voelt weer de vrijheid die je voor ogen had toen je als ondernemer of leider startte.

Hoe werken we samen?

Samen in gesprek

Als na de intake blijkt dat ik je verder kan helpen en we zijn een match, gaan jij en ik samen aan de slag. Exclusief en intensief. Face to face op locatie, telefonisch of via skype.

Wekelijkse feedback

Wekelijks rapporteer je waar je staat. Zo houd je jezelf scherp. Elke week krijg je feedback op je voortgang en ik houd je (liefdevol ;)) bij de les. Dat doe ik via mail, maar ook via video, opdrachten en extra’s.

Tussendoor vragen stellen

De periode dat ik je coach sta ik helemaal tot je beschikking. Je mag me mailen met je vragen. Je krijgt alle tips, materiaal en voorbeelden die je nodig hebt.

Jouw investering

Je investering in tijd en geld hangt af van hoe je pakket er uiteindelijk uit ziet. We werken in ieder geval zes maanden samen. Voor duurzame veranderingen in werk en leven bestaat geen quick-fix of snelle oplossing.

‘Nicole is een fantastische coach en ik heb erg fijn met haar gewerkt. Ze is wijs, kritisch waar nodig, intuïtief, vraagt door en weet steeds, ongemerkt soms, de vinger op de zere plek te leggen. Ik heb veel van haar geleerd in een belangrijke periode in mijn loopbaan.’

Petra Zijp - Managing Partner (lawyer), Nauta Dutilh N.V. Capital markets. Legal woman of the year 2016

meeting

Is dit iets voor jou?

Ik zal eerlijk zijn: mijn coaching is niet voor iedereen en alleen geschikt voor jou als jij:

 • Bereid bent je in te zetten voor je persoonlijke groei.
 • Niet alleen wilt praten, maar ook in actie wilt komen.
 • Hardop durft te twijfelen en niet bang bent voor kritische vragen.
 • Geen “ja-maar” mentaliteit hebt, maar nieuwsgierig in het leven staat.
 • Serieus bereid bent tijd, energie, geld en aandacht te investeren in jezelf.
 • Minimaal 3 jaar ondernemer of leider bent, geen starter. Je hebt je bedrijf aardig op de rit.

Tot slot: je houdt niet van oppervlakkige praat of snelle ‘tips en trucs’. Je wilt verdieping en gaat voor echte, duurzame verandering. Je snapt dat dat niet van de een op de andere dag ‘even snel’ gebeurt en dat er geen kant en klaar stappenplan voor je klaar ligt. Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen groei, kijkt naar je eigen aandeel en kunt tegen (soms) confronterende vragen.

Ja, je bent er klaar voor. En nu?

Ja, ik wil een intakegesprek

1

Je kunt je via bovenstaande link aanmelden voor een intake. Je ontvangt dan een vragenlijst. Die vul je in en stuur je terug.

2

Ik neem dan contact met je op en we plannen een skypecall in. Dit intakegesprek is kosteloos.

3

We bekijken tijdens het gesprek wat je nodig hebt. Als ik denk dat je bij een ander beter op je plek zit, hoor je dat van mij. Ik wil alleen met je samenwerken als ik denk dat ik jou echt verder kan helpen.

4

Als dat het geval is, krijg je van mij een persoonlijk voorstel. Hierin staat wat je tijdens de coaching kunt verwachten. Je weet dan precies welke investering van je gevraagd wordt (tijd, geld, inzet). Pas dan beslis je.

Wanneer moet je je vooral niet aanmelden?

Als je op zoek bent naar ‘meer klanten en meer omzet’, ben je aan het verkeerde adres. Ik ga je ook niet precies vertellen wat je moet doen of hoe je moet werken. Ik ben geen business coach die je helpt met meer omzet of snelle marketingtrucs. Mijn coaching gaat niet over het starten van een bedrijf maar wel over hoe je leeft, leidt en onderneemt op je eigen voorwaarden. En hoe je daarin keuzes maakt en stappen zet. Ik denk wel met je mee over je bedrijf en je werk. Veel van mijn klanten hebben na de coaching helderheid over wat ze willen en hebben stevige stappen gezet in hun ondernemerschap en leiderschap. Ik help je vooral bij het ontdekken en werk maken van je verlangen en vrijheid zodat jij krachtige keuzes maakt voor jezelf en je bedrijf en vervolgens in actie komt. Je wordt steviger aan de binnenkant, zodat je buiten stoere stappen gaat zetten. Zodat jij leeft en werkt, op jouw manier, op jouw voorwaarden. Niet als kopie van een ander, maar als jezelf. Ook raad ik je aan je pas aan te melden als je beschikt over budget om te investeren in je eigen ontwikkeling.

Lezen wat anderen over mij zeggen? Klik hier
Je vindt er een selectie van ervaringen van klanten die met mij hebben gewerkt.

‘‘Ik ben al 12 jaar ondernemer. Doe al jaren bijna alles zelf. Dat ging goed, maar toch merkte ik dat ik behoefte had aan meer. Een sparringpartner. Zakelijk en ook persoonlijk, want als zelfstandig ondernemer loopt dat toch vaak door elkaar. En ik had behoefte aan een schouder. Om af en toe tegen aan te leunen. Om op te kunnen steunen. Om zelfs misschien wel eens op uit te huilen. Maar vooral een schouder om schouder aan schouder mee te lopen. En niet meer het idee te hebben alles alleen te hoeven te doen. Ik was op zoek naar een coach die me dat kon bieden. Een gelijkgestemde ziel die me kon spiegelen, prikkelen, motiveren en inspireren. Dat heb ik helemaal gevonden in Nicole.’

Loeke Braam - Creatief Ondernemer / Visual Business Coach

Wie ben ik?

Ik ben Nicole Offenberg. Ik ben gefascineerd door het thema keuzevrijheid. Ondanks dat keuzes maken spannend is, is je leven uiteindelijk een optelsom van de keuzes die je maakt. Ik koos voor een studie Spaans en studeerde af in internationale bedrijfscommunicatie. Ik ging bij de overheid werken, gaf leiding en was jarenlang organisatieadviseur tot ik in 2006 koos voor een bestaan als zelfstandig ondernemer. Sindsdien begeleid ik ervaren ondernemers en leiders bij het maken van krachtige keuzes. En dat doe ik helemaal op mijn eigen manier.

Lees verder

nicole-definitief-2-600

‘Toen ik merkte dat ik met m’n onderneming in dezelfde rondjes bleef draaien, wist ik direct wie ik het beste om professionele hulp kon vragen: Nicole. Wat ben ik blij dat ik deze keuze gemaakt heb! Nu denkt deze verstokte ik-móet-alles-zelf-kunnen-en-doener: had ik dit maar eerder gedaan. Maar ik moest eerst over m’n ‘coach aversie’ heenstappen… Nicole is met recht ‘creatief ontstopper’ en niet zo’n klein beetje ook. Wat erin zit, haalt ze eruit én ze helpt je kanaliseren, zodat je niet teveel in één keer van jezelf gaat eisen. Ze verstaat de kunst van het stellen van de juiste (prikkelende) vragen op het juiste moment, omdat ze feilloos tussen de regels door luistert. En ze is er ontzettend goed in om je concrete handvatten te geven die bij je passen en waar je direct mee aan de slag kunt om meer balans in je leven te creëren.’

Sonja van Vuren – Soncere Marketing en Communicatie