1 op 1 coaching

Je bent een ervaren ondernemer of leider. Je hebt een hele eigen kijk op hoe je je leven wilt invullen. Je werk is voor jou een serieuze onderneming. Je wilt het allerbeste uit jezelf halen. Je bent goed bezig en succesvol.

En toch zijn er van die momenten…

…dat je vastloopt. Er lekt energie weg. Je zit teveel in je hoofd. Het gaat teveel op routine. Ineens merk je dat je niet meer aan het stuur zit. Je zit achterin de auto op reis naar doelen en dromen van anderen. Je wordt geleefd door je to-do lijstjes. Waar is je verlangen? Waar is je vrijheid? Waar is die ruimte voor jezelf? Het knaagt. Is dit het nou? Wil je echt verder zo? Maar waar vind je de rust om eens na te denken over wat jij wilt. Voor jezelf. Voor je bedrijf. Er komt veel op je af. Er is altijd wel iets dat gedaan moet worden. In je bedrijf en thuis.

Jij bent er voor je klanten. Je doet veel voor anderen. Maar je verlangt weer naar jouw eigen vrijheid. Je wilt je weer enthousiast voelen en genieten van wat je doet. Plezier. Vrijheid. Ruimte en aandacht voor jezelf; meer inspiratie en creativiteit in je werk. Harder werken is de oplossing niet. Het moet anders. Je weet dat je scherpere keuzes zou moeten maken, nee zeggen en grenzen moet stellen. Maar hoe dan? Waar begin je?

nicole-definitief-2-600

Ik ben Nicole Offenberg

Ik bied jouw een private class ticket: één op één exclusieve en intensieve coaching voor ervaren ondernemers en leiders die krachtige keuzes willen maken. Voor zichzelf en hun bedrijf. Verlangen en vrijheid zijn sleutelwoorden. Jij bent een stoere, leuke, ambitieuze, ondernemende vakvrouw die het beste uit zichzelf wil halen. Je wilt leven en werken op je eigen voorwaarden. Je wilt je eigenheid bewaren in alle hectiek. Maar het voelt nu alsof je op een plateau staat. Je kunt alle kanten uit. Het ‘oude’ wil je niet meer. Het ‘nieuwe’ is er nog niet. Hoe kom je daar? Wat is de eerste stap in jouw reis?

‘Ik las een blog van Nicole en wist onmiddellijk: daar moet ik zijn. Dit gaat over mij. Ik wist dat ik besluiten moest gaan nemen in mijn bedrijf want dat verliep niet echt zoals ik wilde. Nicole heeft me geholpen met haar pitbulvragen – ze is niet zomaar tevreden met antwoorden – en me niet te laten ontsnappen in mijn bekende overtuigingenwereldje. Ik heb helderheid gekregen en ben in mijn leiderschap gaan staan. Niet alleen weten dat het nodig is, maar ook doen. Ik ben Nicole dankbaar voor haar kennis en kundigheid. En de liefdevolle schop onder mijn achterwerk. Ze is doortastend, heeft humor, en kan ‘ondertiteling’ geven. Ze kan goed uitleg geven over wat er onbewust speelt. En ze is gewoon een leuk ‘wijf’! Fijn om mee te sparren, zonder protocol of gekunsteld jargon.’

Christa Wiersma – Directeur TORI Kindercoachopleiding

Wat levert werken met mij op?

  • Je krijgt helderheid in waar je nu staat, waar je naar verlangt en hoe je daar werk van maakt. Met uiteindelijk meer plezier en meer vrijheid.
  • Je wordt steviger aan de binnenkant zodat je buiten stoere stappen gaat zetten. Met plezier en zelfvertrouwen, vanuit verlangen.
  • Je weet precies hoe je wilt leven en werken. Vanuit je intuitie ga je krachtige keuzes maken. Scherper, leuker en slimmer.
  • Je gaat grenzen stellen en ballast schrappen, vaker nee zeggen, zodat je meer ruimte en aandacht voor jezelf krijgt. Radical selfcare first.
  • Je krijgt inzicht in je belemmeringen en aannames, ontdekt het effect van je inner critic en hoe je die kunt tackelen.
  • Je pakt je leiderschap terug. Je zit weer aan het stuur en laat je niet meer gek maken door anderen. Je hebt je innerlijk kompas terug.
  • En wat er ook gebeurt: je wordt geen kopie van een ander. Hell no. Jij bent trouw aan jezelf, aan wat jij wilt, aan jouw eigenheid.
  • Belangrijkste resultaat: je hebt (weer) plezier in wat je doet en voelt weer de vrijheid die je voor ogen had toen je als ondernemer of leider startte.

Vrijheid

Krachtige Keuzes

Ruimte

Plezier

Groei

Lef