Voor jou

Ben je toe aan krachtige keuzes voor jezelf en je bedrijf?
Klaar om echt de leiding te nemen over jouw keuzes?
Werk te maken van je verlangen?
Leiderschap te tonen in wie je bent en wat je doet?
Omdat je wilt leven en werken op jouw manier.

Fijn leven. Een prettig bedrijf. Met een gevoel van vrijheid.

1 op 1 coaching

Wil jij werk maken van je verlangen? Meer helderheid, vrijheid, leiderschap en dagelijks plezier in leven en werk? Exclusieve en intensieve één op één coaching gaat je helpen. Face to face, exclusieve aandacht alleen voor jou, op locatie, telefonisch of via skype. Geen quick-fix of snelle oplossingen, maar gaan voor duurzame veranderingen in werk en leven. Je vindt ’t hier.

VERTEL ME MEER

‘Ik las een blog van Nicole en wist onmiddellijk: daar moet ik zijn. Dit gaat over mij. Ik wist dat ik besluiten moest gaan nemen in mijn bedrijf want dat verliep niet echt zoals ik wilde. Nicole heeft me geholpen met haar pit-bulvragen – ze is niet zomaar tevreden met antwoorden – en me niet te laten ontsnappen in mijn bekende overtuigingenwereldje. Ik heb helderheid gekregen en ben in mijn leiderschap gaan staan. Niet alleen weten dat het nodig is, maar ook doen.’

Christa Wiersma – Directeur TORI Kindercoachopleiding

Magie in Madrid

Wat zou er kunnen gebeuren als jij voortaan al je keuzes baseert op hoe jij je wilt voelen? Kies voor het Magie in Madrid en ga mee naar magisch Madrid voor een programma gebaseerd op The Desire Map van Danielle LaPorte. Een programma exclusief voor max. 5 ervaren ambitieuze vrouwelijke ondernemers. Dit programma is een uitnodiging om te onderzoeken hoe jij je wilt voelen. Dag in dag uit. En een kompas voor keuzes die bij jou passen.

VERTEL ME MEER

‘Madrid markeert een ommekeer in mijn leven. Dit programma heeft veranderd hoe en wat ik van mezelf laat zien. In plaats van te kijken naar anderen, volg ik nu mijn eigen pad en van daaruit is een bedrijf ontstaan dat helemaal bij mij past. Nicole is geweldig. Ze brengt aandacht, wijsheid, humor, liefde. Het is niet alleen de inhoud zelf wat dit programma zo bijzonder maakt, maar alles wat Nicole er omheen creëert. Ze weet je een VIP-gevoel te geven wat ik nog nergens anders heb meegemaakt. De omgeving die ze creëert ademt vrijheid, intimiteit en schoonheid. Ze heeft de volle aandacht voor jou als deelnemer. En dat allemaal met liefde en plezier, gecombineerd met een no-shit mentaliteit. Dit programma is zo waardevol, niet vanwege The Desire Map van Danielle LaPorte of Madrid, maar vanwege Nicole.’

Janneke De Kler, Coach bij De Schitterende Ondernemer

Levenslust in Lapland

Vuur. Verlangen. Vrijheid. Sneeuw en stilte. Actie. Avontuur. Aandacht. Met husky’s op pad door een wit landschap. Sneeuwwandelingen in de stilte. Noorderlicht speuren aan de hemel. Met een sneeuwscooter over de witte vlaktes. Aan de slag met de elementen. Jouw elementen. Reflectie en goede gesprekken. Je verlangen voelen en uitwerken. Voor jezelf. Voor je bedrijf. Zodat jouw jaar niet alleen onvergetelijk begint. Maar ook echt onvergetelijk wordt. Ga je mee?

VERTEL ME MEER