Boek: Keuzes die je leven veranderen

Verhalen over verlangen, kiezen durven, doen.
Voor ondernemers en leiders die toe zijn aan krachtige keuzes in werk en leven.

Ja, ik wil het boek graag bestellen 

Met je bestelling geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in het Privacy Statement. Ik gebruik je gegevens enkel en alleen om je de factuur en het boek toe te sturen. Je ontvangt aanvullend geen nieuwsbrief of andere mailings, tenzij je je daarvoor uitdrukkelijk zelf voor inschrijft.

Boekpromo

No Description

Ja, ik wil het boek graag bestellen 

Keuzes die je leven veranderen – Verhalen over verlangen, kiezen, durven, doen.
Keuzes die je leven veranderen? Dat klinkt groot. Klopt!
Want zelfs een kleine keuze kan al grote gevolgen hebben. Kijk maar eens naar je eigen leven.
Welke keuzes maakte je tot nu toe? En waar bracht je dat?
Misschien sta je op dit moment opnieuw voor een kruispunt. Of wil je iets heel graag maar durf je nog niet.
Of is er een verborgen verlangen dat je elke keer maar weer wegstopt, want ja, geen tijd, geen lef en geen idee hoe je het allemaal waar moet maken. Of wil je wel weer eens nadenken over je eigen keuzes en besluiten en gevoed worden door een frisse anders-dan-anders-kijk in heldere woorden.
Mooi, dan is dit boek misschien wel iets voor jou.

Persoonlijke, herkenbare en prikkelende verhalen.
Dit boek bundelt de beste verhalen over verlangen, keuzes maken, durven én doen die eerder verschenen in blogvorm. Zie het als een reisgids met 333 pagina’s vol persoonlijke verhalen die je laten nadenken over je eigen keuzes. Herkenbare verhalen over alledaagse situaties die je inzicht geven in je eigen verlangens. Prikkelende verhalen waarmee je ineens weet wat je wilt doen of waartegen je voortaan nee gaat zeggen. Wat het ook is, met dit boek wil ik je niet alleen laten nadenken over je eigen keuzes, maar ik wil je de moed geven om in actie te komen en knopen door te hakken. Laat je inspireren door de verhalen, de voorbeelden, de reflectievragen en tips. En je krijgt bij dit boek ook nog eens extra een online training over “Verlangen, kiezen, durven, doen… en dan?” over als je eenmaal je keuzes gaat uitvoeren.

Je kunt het boek bestellen voor € 22,50 (dit is inclusief BTW en inclusief verzendkosten binnen Nederland en België). Verras jezelf of iemand anders met dit boek én de online training. Als je vandaag bestelt, ligt het boek binnen 5 werkdagen bij je op de mat. Het boek wordt nl. bij elke bestelling on demand gedrukt en vervolgens verzonden. Bezorging in België kan iets langer duren.

Nieuwsgierig naar hoe het boek eruit ziet? Kijk hierboven naar de video.
Wil je het boek bestellen? Dat kan hieronder.

Ja, ik wil het boek graag bestellen

Lezers over mijn blogs:

Yvon:
‘Dat ook mensen die graag twee weken in een Deens hutje boeken lezen een goede ondernemer kunnen worden, vind ik wel echt een inzicht. Ik kom uit de bureauwereld met veel extraverte persoonlijkheden en ik had altijd het idee dat ik ook zo moest zijn, wat me nooit lukte natuurlijk. Door jouw blogs weet ik nu dat je met een introvert karakter ook ondernemer kunt zijn.’

Karen:
‘Het blog ‘Doelen stellen. Stop ermee!’ was voor mij een echte eye-opener. Voor het eerst besefte ik dat er veel meer manieren zijn om te organiseren en te plannen. Wat een opluchting!’

Carolijn:
‘Na jouw blog ‘Succes is een grote auto’ weet ik weer waar succes in mijn bedrijf en mijn leven voor staat. Dat gaat niet om een mooie, nieuwe auto waar ik blij mee ben, maar om balans, om dingen doen waar ik energie van krijg.’

Edite:
‘Zie je wel dat ik niet gek ben, dacht ik toen ik je blog las. Eindelijk. Er zijn verschillende manieren om doelen te stellen. En bij deze manier voel ik me veel beter. Dat gaf mij erkenning: ik ben niet meer in m’n eentje.’

Angela:
‘Je blog ‘Stop jij wel eens een vierkantje in een rondje’ heeft me gesterkt in een keuze die ik net gemaakt had. Ik ben gestopt met een bestuursfunctie die mij veel te veel tijd en energie kostte. Ik ben superblij met deze keuze.’

Ja, ik wil het boek graag bestellen

Over Nicole Offenberg

Ondernemer. Coach. Raadgever. Creatief ontstopper. Praktisch idealist. Nicole begeleidt ervaren ondernemers en leiders bij het maken van krachtige keuzes. Zodat je leeft en werkt op jouw voorwaarden, helemaal op jouw manier. Zij werkte in politiek, complexe organisaties voor ze in 2006 haar eigen bedrijf startte. Nicole gaf jarenlang leiderschapstrainingen in binnen- en buitenland en adviseerde organisaties bij grote veranderingen. Inmiddels is zij een veelgevraagd topcoach van ervaren vrouwelijke ondernemers en leiders. Zij werkt exclusief en intensief één op één met klanten; begeleidt elk jaar een Desire Map Retreat in Madrid en inspireert ervaren vrouwelijke ondernemers in een Lounge op het gebied van leiderschap en keuzes maken op je eigen manier.

Klanten over Nicole

Christa Wiersma – Directeur TORI Kindercoachopleiding over één op één coaching:

“Ik las een blog van Nicole en wist onmiddellijk: dáár moet ik zijn. Dit gaat over mij. Ik wist dat ik besluiten moest gaan nemen over mijn bedrijf want dat verliep niet echt zoals ik wilde. Nicole heeft me geholpen met haar pitbullvragen – Ze is niet zomaar tevreden met antwoorden – en me niet te laten ontsnappen in mijn bekende overtuigingenwereldje. Ik heb helderheid gekregen en ben in mijn leiderschap gaan staan. Niet alleen weten dat het nodig is, maar ook doen.”

Janneke De Kler – Coach bij De Schitterende Ondernemer over The Desire Map Madrid:

“The Desire Map in Madrid markeert een ommekeer in mijn leven. Dit programma heeft veranderd hoe en wat ik van mezelf laat zien. In plaats van te kijken naar anderen, volg ik nu mijn eigen pad en van daaruit is een bedrijf ontstaan dat helemaal bij mij past. Nicole is geweldig. Ze brengt aandacht, wijsheid, humor, liefde. Het is niet alleen de inhoud zelf wat dit programma zo bijzonder maakt, maar alles wat Nicole er omheen creëert. Ze weet je een VIP-gevoel te geven wat ik nog nergens anders heb meegemaakt. De omgeving die ze creëert ademt vrijheid, intimiteit en schoonheid. Ze heeft de volle aandacht voor jou als deelnemer. En dat allemaal met liefde en plezier, gecombineerd met een no-shit mentaliteit. Dit programma is zo waardevol, niet vanwege The Desire Map van Danielle LaPorte of Madrid, maar vanwege Nicole.” 

Zarayda Groenhart, presentatrice en creatief ondernemer bij The Why Girl over The Lounge:

“Ik was meteen verkocht toen Nicole vertelde over The Lounge: een online clubhuis voor vrouwelijke topondernemers waar we bloedjeeerlijk worden over de ‘achterkant’ van ondernemerschap. Niet over wat je ziet op Facebook of wat je leest in bladen en blogs maar de realiteit. De highs en lows. De succesmomenten en de momenten van twijfel of falen. Eerlijk worden over taboeonderwerpen als geld, ambitie en onconventionele keuzes durven maken. Real business talk maar zonder pretentieuze prietpraat, zonder goeroe gelul en met hoge hakken en cocktails.”

Binnen en buitenkant zijn ontworpen door Rosanne Raubun.
Productie: Kim Minten, Rosanne Raubun en Nicole Offenberg.