E-Book: Wat stellen die klaprozen zich aan.

VERHALEN EN VRAGEN DIE JE KEUZES VERANDEREN

Ja, ik wil het ebook graag bestellen 

Je kunt het ebook bestellen voor € 9,99 (dit is inclusief BTW). Na betaling ontvang je direct een link waarmee je het ebook op je tablet of ereader kunt zetten. Het ebook is vormgegeven in een kleurrijke pdf en telt maar liefst 117 pagina’s en bevat Nicoles beste verhalen over verlangen, kiezen, durven en doen die eerder verschenen in blogvorm en posts op social media.

KRACHTIGE VERHALEN EN PRIKKELENDE VRAGEN

Je leest een verhaal en denkt: dat is een idee! Je krijgt een vraag en denkt: daar moet ik eens over nadenken. Krachtige verhalen en prikkelende vragen kunnen je keuzes veranderen.

Waarom doe je wat je doet? Waarom maak je je zo druk? Waarom denk je dat je ergens moet zijn waar je nog niet bent? Waarom blijf je aan jezelf sleutelen terwijl je verlangt naar rust en vrijheid? Waarom ben je ontrouw aan jezelf? Waardoor laat je je telkens weer verleiden? Waarom zijn we eigenlijk allemaal slome sukkels? De antwoorden geven je inzicht in jouw keuzes en de verhalen die je jezelf vertelt.

Dit ebook bundelt verhalen en vragen over alledaagse situaties waar jij en ik tegenaan lopen. Onderzoek waarom je doet wat je doet, denkt wat je denkt en kiest wat je kiest. Beantwoord de vragen die je in dit boek tegenkomt en die je uitdagen na te denken over je patronen, gewoonten en keuzes. Om zo te komen tot misschien wel hele andere keuzes of te zeggen: het is goed zoals het is. Aan jou de keus.

Ja, ik wil het ebook graag bestellen 

€ 9,99 (incl. BTW).
Na betaling ontvang je direct een link waarmee je het ebook op je tablet of ereader kunt zetten.

Met je bestelling geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in het Privacy Statement. Ik gebruik je gegevens enkel en alleen om je de factuur en de download naar het ebook toe te mailen.

Ik kende Nicole vooral van de prachtige set vragen die ze ieder jaar publiceert. Deze laten je nadenken over wie je bent, wat je wilt en waarom je doet wat je doet. Wij gaan als gezin altijd een avond aan de slag met deze vragen en het levert ons bijzondere inzichten op; over onszelf en over elkaar. Zeer waardevol.

Met dit ebook doet Nicole dat ook weer op geheel eigen wijze. Ze neemt een aantal uitspraken en statements en buigt die om, geeft daar waardevolle en vooral praktische inzichten over. Het fijne van Nicole is dat ze dat in begrijpelijke taal doet, zonder diep gegraaf en in oh zo herkenbare situaties en gedachtes.

Ik heb genoten van dit boek. Ik zal het regelmatig teruglezen omdat ook ik veel van de punten herken uit mijn eigen leven en business. Haar nuchtere visie maakt dat ik ook de zaken weer in perspectief kan zien. Een aanrader dus!

Veronique Prins - Ondernemerscoach voor ambitieuze coaches en therapeuten

OVER NICOLE OFFENBERG 

Ondernemer. Leiderschapscoach. Raadgever. Creatief ontstopper. Nicole begeleidt ervaren ondernemers en leiders bij het maken van krachtige keuzes. Zodat je leeft en werkt op jouw voorwaarden, helemaal op jouw manier. Zij werkte in politiek, complexe organisaties voor ze in 2006 haar eigen bedrijf startte. Nicole gaf jarenlang leiderschapstrainingen in binnen- en buitenland en adviseerde organisaties bij grote veranderingen.

Inmiddels is zij een veelgevraagd topcoach van veelal ervaren vrouwelijke ondernemers en leiders. Zij werkt exclusief en intensief één op één met klanten en begeleidt elk jaar een programma in Madrid en Lapland.

OVER NICOLES VORIGE BOEK

‘Wat ik mooi vind is dat je met dit boek nu jouw eigen handgeschreven brief van Nicole te pakken hebt. Want met dit prachtige boek heb je de kern van alles dat Nicole is in handen. En omdat ik weet wat de impact van Nicoles schrijven is, durf ik je een belofte te doen. Dit boek gaat je veranderen. Misschien wel op een grootse honderdtachtiggraden-manier van doen en leven. Of misschien in de vorm van een klein maar krachtig inzicht dat als een laatste puzzelstuk op zijn plek valt.’

(Zarayda Groenhart, presentatrice en creatief ondernemer)

Ja, ik wil het ebook graag bestellen