Carpe Podium

MASKERS AF. MYTHEN WEG. SCHRIJF GESCHIEDENIS IN ROME

NIEUWE DATA! 

Alle wegen leiden naar Rome…

We starten dan ook al in Nederland met een LIVE kick-off. Daarna volgen twee ONLINE trainingen. En na Rome is er een terugkommoment. Dit om jou volop te faciliteren en te inspireren voluit het podium te pakken, niet alleen in Rome.

IMPRESSIE EDITIE 2023

Stel je voor…

…krekels die tsjirpen. Stof onder je sandalen van de eeuwenoude stenen. Een gigantische tribune die voor je oprijst. Je staat in het midden van een antieke Romeinse arena. Je hart bonst in je keel. Maar je weet dat het klopt. Jij moet hier staan. Op de schouders van zovelen die hier voor je hebben gestaan. Maar met ook nog veel meer mensen voor je die niet de kansen kregen die jij nu krijgt.

HET IS TIJD…

“If you’re not in the arena getting your ass kicked, I’m not interested in your feedback!” (Brené Brown).

Wat heb jij te doen? Die ARENA in! Maar wat houdt je tegen? O ja, al die gedachten…: wat zeggen anderen er allemaal van? Waar begin je? Wat heb je eigenlijk te melden? Wat is jouw verhaal?

STA JE NOG TEVEEL LANGS DE ZIJLIJN?

Top presentatietrainer Eva Brouwer en ik slaan opnieuw de handen ineen voor een geweldig internationaal project. Want na het succes van de eerste editie in november 2023 gaan we in 2024 opnieuw samen naar…. ROME. En jij kunt mee!

‘Eva en Nicole zijn echt heel goed in hun vak! Hele fijne mensen om bij in de buurt te zijn, waardoor ik me echt op mijn gemak voelde. Ook als ik iets spannend vond, helpt hun manier van doen en hun zijn heel erg om te leren en te doen. Ook houd ik van hun nuchterheid en vrolijkheid. Daarnaast wordt de groep zorgvuldig samengesteld waardoor er een veilige groep ontstaat. Dat is nodig als je tijdens de coachsessies je persoonlijke verhalen vertelt. De setting, de groep en Eva en Nicole zijn heel integer en helpen je door soms moeilijke momenten heen.’

Maskers af

Mythen weg

Jouw verhaal

De arena in

Vol vuur

Laat je kennen