Magie in Madrid

Wat zou er kunnen gebeuren als jij voortaan al je keuzes baseert op hoe jij je wilt voelen? Wat als je je zintuigen eens flink prikkelt? Wat als je niet het kloppend hart van een van de leukste steden van Europa voelt, maar ook weer eens volop aandacht geeft aan waar jouw hart nu eigenlijk sneller van gaat kloppen?

Verlangen. Kiezen. Durven. Doen.

Ga mee naar magisch Madrid voor een programma vol verlangen en spannende keuzes. Een programma van in totaal drie maanden, exclusief voor max. 5 ervaren ambitieuze vrouwelijke ondernemers, met als hoogtepunt de retreat in Madrid. Dit programma is een uitnodiging om te onderzoeken hoe jij je wilt voelen. Dag in dag uit. En een kompas voor keuzes die bij jou passen. 24, 25 en 26 mei 2019: Magie in Madrid. Heb je belangstelling? Stuur me dan hier een mail.

Je maakt plannen

…EN HEBT TO-DO-LIJSTJES.

Jij wilt iets bereiken. Je hebt mooie levensdoelen en wilt betekenisvol werk. Je wilt iets creëren en nalaten. En je wilt ook gewoon genieten. Van een glas wijn op een terras. Van een vakantie naar een mooie plek. Misschien wel van mooie schoenen. Van stilte. Van de natuur. Van lieve mensen om je heen. Maar…

  • Je zit nog best veel in je hoofd. Je wilt teveel en bereikt weinig. Denk je.
  • Het lijkt soms alsof je alleen maar lijstjes aan het afwerken bent.
  • Je haalt je doelen en denkt tegelijkertijd: ‘Hmm, is dit het nou?’
  • Je besteedt veel aandacht aan anderen en net te weinig aan jezelf.
  • Je staat op een plateau en vraagt je soms af: hoe zal ik verder gaan?
  • Je wilt je enthousiasme, energie en plezier terug.

Stel nou…

DAT JE EERST HELDER HEBT HOE JE JE WILT VOELEN?

En dat je daarna pas je doelen stelt. Wat zou er kunnen gebeuren als jij voortaan al je keuzes baseert op hoe jij je wilt voelen? In je werk, je bedrijf, je leven, je relaties, vriendschappen, gezondheid? Want waar je eigenlijk naar op zoek bent, is het gevoel dat al die doelen je uiteindelijk opleveren.

energiek

vrij

creatief

magisch

supersexy

goud