Magie in Madrid

Wat zou er kunnen gebeuren als jij voortaan al je keuzes baseert op hoe jij je wilt voelen? Ga mee naar magisch Madrid voor een programma vol verlangen en spannende keuzes. Een programma exclusief voor max. 5 ervaren ambitieuze vrouwelijke ondernemers. Dit programma is een uitnodiging om te onderzoeken hoe jij je wilt voelen. Dag in dag uit. En een kompas voor keuzes die bij jou passen. 24, 25 en 26 mei 2019: Magie in Madrid. Heb je belangstelling? Stuur me dan hier een mail.

Je maakt plannen

…EN HEBT TO-DO-LIJSTJES.

Jij wilt iets bereiken. Je hebt mooie levensdoelen en wilt betekenisvol werk. Je wilt iets creëren en nalaten. En je wilt ook gewoon genieten. Van een glas wijn op een terras. Van een vakantie naar een mooie plek. Misschien wel van mooie schoenen. Van stilte. Van de natuur. Van lieve mensen om je heen. Maar…

  • Je zit veel in je hoofd. Je wilt teveel en bereikt weinig. Denk je.
  • Het lijkt alsof je alleen maar lijstjes aan het afwerken bent.
  • Je haalt je doelen en denkt tegelijkertijd: ‘Is dit het nou?’
  • Je besteedt teveel aandacht aan anderen en te weinig aan jezelf.
  • Je voelt je onrustig. Je staat op een plateau en weet even niet hoe verder.
  • Je wilt je enthousiasme, energie en plezier terug.

Stel nou…

DAT JE EERST HELDER HEBT HOE JE JE WILT VOELEN?

En dat je daarna pas je doelen stelt. Wat zou er kunnen gebeuren als jij voortaan al je keuzes baseert op hoe jij je wilt voelen? In je werk, je bedrijf, je leven, je relaties, vriendschappen, gezondheid? Want waar je eigenlijk naar op zoek bent, is het gevoel dat al die doelen je uiteindelijk opleveren.

energiek

vrij

creatief

magisch

supersexy

goud