Nicole Nu – maart/april 2018

Wat doe ik zoal? Een kijkje achter de schermen van de maand maart/april.

Russische winter…

Mijn maand begon in winters Rusland. Reizen is voor mij een belangrijke inspiratiebron. Altijd kom ik rijker thuis omdat je met reizen ervaringen opdoet die je thuis niet kunt opdoen. Het werd een reis vol verrassingen. Ik zag wild kapitalisme. Vrouwen in bontjassen. Grote auto’s maar ook die enkele oude Lada die je zelf allang naar de schroot zou brengen. Oude mannen die in de kou melancholische muziek maken op een accordeon. Jonge Russen die goed Engels spreken en je ongevraagd te hulp schieten met je bestelling als de menukaart alleen in het Russisch blijkt te zijn. Russen die met een cynisch lachje spreken over ‘tsaar Putin’. De man die z’n hand naar je uitsteekt omdat de stoep spekglad is. Het monotone gedreun van de nachttrein die ons comfortabel door het besneeuwde platteland voert. De overweldigende zalen kunst in de Hermitage. De dwarrelende sneeuwvlokken voor het Winterpaleis. Het Rode Plein dat ’s avonds laat opdoemt met de beroemde ‘uienkerk’. In de rij staan voor het gebalsemde lichaam van Lenin. Het Kremlin in Moskou. Aan het bureau staan waar Lenin ooit zijn kantoor had. Ontdekken dat mijn LinkedIn account in Rusland geblokt wordt. Dwalen door de straten van St Petersburg. Popmuziek die uit de cafés schalt met een hoog songfestivalfehalte. Reizen is rijker thuiskomen.

  Nieuwe klanten. 

De afgelopen periode had ik veel nieuwe aanvragen voor een-op-een coaching. Uit de kennismakingsgesprekken kwamen vijf nieuwe klanten tevoorschijn waarmee ik nu werk aan krachtige keuzes. Een arts die haar leiderschapsskills wil aanscherpen. Een organisatieadviseur die aan de slag wil met nieuwe klanten. Een teamcoach die nog veel meer van zichzelf wil laten zien. Een ondernemer die haar team wil uitbreiden met een aantal nieuwe teamleden. Een interimmer die wil onderzoeken of ze meer op eigen voorwaarden kan werken. Mooie thema’s die allemaal zelfonderzoek vragen: wie ben je, wie ben je écht en durf je te kiezen voor wat je werkelijk wilt, op jouw voorwaarden, compromisloos en vanuit verlangen. Binnenkort heb ik weer een paar nieuwe plekken vrij, dus als jij klaar bent voor krachtige keuzes? Kijk dan hier.  

Start The Desire Map Madrid.

The Desire Map Madrid voor dit jaar was in 2017 al volgeboekt, maar op 2 april start het programma dan ook echt. Vier ambitieuze ondernemers gaan aan de slag met hun verlangen met in mei als hoogtepunt: drie dagen Madrid. Mocht je nou ook nog naar Madrid willen maar niet in een lang programma willen stappen, kijk dan eens hier, dan is Madrid van elf tot elf misschien wel wat voor jou.

Brave New Media World

Op 9 en 10 april ben ik te gast op het event van Zarayda Groenhart: Brave New Media World waar deelnemers aan de slag gaan met dat ene idee dat ze graag willen uitvoeren en daarbij deskundig (media) advies van mensen uit de mediawereld. Ik begeleid met Zarayda een ‘hot seat sessie’ waarbij met deelnemers uit de zaal aan de slag gaan om de uitvoering van een plan of mooi idee een boost geven.

Aan de slag in The Lounge

Eind maart is ook de eerste live ontmoeting tijdens een high tea van de ondernemers die meedoen in The Lounge voor Leiderschap en Levensgenieters. Zes vrouwen die allemaal actief willen werken aan het verstevigen van hun leiderschap en tegelijkertijd ook de levensgenieter in zichzelf volop de ruimte willen geven. Want dat sluit elkaar helemaal niet uit. Integendeel. Ook interesse in The Lounge? Je kunt elk moment instappen. Kijk hier maar eens. Prima geschikt voor als je geen 1 op 1 traject wilt, maar wel aan de slag wilt met je eigen ontwikkeling en groei. En heb je vragen? Mail me dan hier dan bekijken we of het iets voor je is of niet.

Ik wens je een goede maand.