De keuzes van Marloes van Zoelen

Ze werkte als internationale marketing en business development manager tot ze tijdens een zakenreis werd aangereden door een trein en haar leven compleet veranderde. Ze bleek een mild hersenletsel te hebben, ging revalideren én ze ging schilderen. En juist toen het allemaal weer wat beter ging overleed haar man in 2009 door een auto-ongeluk.

Hoe maak je keuzes als je leven radicaal is veranderd? Hoe krabbel je stap voor stap weer op terwijl je leven nooit meer hetzelfde zal zijn? Een inspirerend interview met beeldend kunstenaar Marloes van Zoelen. Over ondernemen. Jezelf leiden. Een droom waarmaken. En over hoe ze op eigen wijze nu klanten blij maakt met haar persoonlijke schilderijen terwijl ze tot 2000 nog nooit geschilderd had.

Zij is voor mij het inspirerende voorbeeld hoe je vanuit het donker het leven toch weer mooi kunt maken. Letterlijk en figuurlijk.

Meer over Marloes: www.marloesvanzoelen.nl

Direct luisteren naar de podcast doe je zo:

  • Via itunes op een apple apparaat
  • Via je favoriete podcast app op je mobiel op Krachtige Keuzes met Nicole
  • Via Spotify op Krachtige Keuzes met Nicole

 

Zin in meer frisse verhalen met prikkelende nadenkvragen over verlangen, kiezen, durven, doen? Zodat jij leeft en werkt op jouw voorwaarden? Meld je aan en ontvang voortaan mijn blogs, podcasts en video’s. Door je aan te melden geef je toestemming je gegevens te verwerken zoals beschreven in het privacy statement.

dit veld niet invullen s.v.p.