Ga je mee op reis?

vragen over vuur en verlangen. keuzes en leiderschap

In Op reis met Nicole stel ik je vragen om over na te denken. Over jouw vuur en verlangen. Over je keuzes en leiderschap. Ik stel je vragen waarmee je jezelf van de waakvlam haalt en bewust keuzes kunt maken voor die dingen die jij graag wilt.

Ga met mij mee op reis. Langs je eigen wijsheid. Ontdek verborgen schatten bij jezelf. Nieuwe inzichten waarmee je nieuwe wegen inslaat. Ik daag je uit na te denken en jezelf op te frissen. Met elke maand een video vanuit een andere plek, binnen en buiten Nederland.

Reizen is magisch. Reizen scherpt je aan. Reizen vergroot je wereld.
Letterlijk en figuurlijk.
Je leert ervaren. Met al je zintuigen.
Geen enkel reisboek laat je de specerijenmarkt op Zanzibar ruiken. Fietsend tussen het drukke verkeer in Bejing weet je: hier kan geen youtube video tegenop. En wat denk je van de koude wind die door je haren waait als je in IJsland die ene vulkaan met die moeilijke naam bezoekt. Juist: de Eyllafalljajokul. Die koude wind en die vulkaan vergeet je nooit meer.
Op reis leer je hele andere mensen kennen.
Mensen die andere levens leiden. Anders kijken. Anders doen. En toch ook weer verrassend hetzelfde zijn als jij. Door te reizen leer je jezelf kennen.

Reizen is een metafoor voor het leven.

Er zijn volop keuzes. Met kronkelige paden, wegversperringen en prachtige vergezichten. En met lessen, inspiratie en schatten op onverwachte plekken. Ga met me mee op reis en ontdek welke keuzes jij kunt maken.

Ik ben benieuwd naar het antwoord op de vraag die ik in de video stel. Laat het me weten hieronder in de comments.

En de plek? Dit keer stel ik je een vraag vanuit Londen.

Voortaan als eerste de blogs en video’s in je inbox ontvangen? Met inzichten, nadenkvragen en af en toe een linkse directe zodat jij werk maakt van je verlangen en keuzes? Wat is daarop je antwoord?

dit veld niet invullen s.v.p.

4 Reacties

 1. Sharon

  Zonder twijfel mijn Jade (greenstone) ketting die ik jaren geleden zelf ontworpen en (met een beetje hulp) gemaakt heb tijdens mijn reis door Nieuw Zeeland…en nog altijd dagelijks draag 🙂

  • Nicole Offenberg

   Prachtig! Met een bijzonder verhaal over de totstandkoming van je ring. Ik zie hem zo liggen, in een hele speciale vitrine, met jouw verhaal erbij 🙂 Mooie herinnering een een mooie reis.

 2. Margot

  Nicole, ik kan de video niet zien. Mogelijk ligt het aan mijn instellingen maar wat ik zie staan is ‘Sorry
  Because of its privacy settings, this video cannot be played here.’ Weet jij misschien wat hier mis gaat?

  • Nicole Offenberg

   Wat vervelend dat je de video niet kunt bekijken.
   Zou je het eens in een andere browser willen proberen?
   Mocht dat niet helpen, zou je dan een screenshot willen sturen naar nicole@nicoleoffenberg.nl.
   Dan kan ik het verder voor je uitzoeken.

Reageer